ROKOVO 2024. Pogledate tko ove godine nastupa na popularnom VT Rock Festu

Kao i svake godine, u organizaciji Kluba mladih Virovitica, Savjeta mladih Grada Virovitice te uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Grada Virovitice, u sklopu obilježavanja Dana grada Virovitice- Rokova, i ove će se godine održati popularni VT Rock Fest.

Mnogobrojni ljubitelji rock glazbe moći će uživati u nastupima bendova koji su u nastajanju ili postoje već neko vrijeme i žele pokazati svoj rad na velikoj bini. U nastavku donosimo popis izvođača.

INDIAN SUMMER

VT Rock Fest ove će godine otvoriti Indian Summer, akustični bend iz Virovitice koji je osnovan 2010. godine, a izvode obrade stranih i domaćih pjesama. Omiljeni žanrovi su im rock, blues i soul klasici, a u novije vrijeme sviraju i mainstream hitove. Postavu benda čine vokal, dvije gitare, bubanj i drugi instrumenti uz povremenu- malu pomoć dragih prijatelja.

FREEWAY

Freeway band izvodi rock repertoar već dugi niz godina. Članovi benda su iskusni glazbenici, svi redom iz Virovitice. Izvođenjem stranih i domaćih rock hitova, nastoje prenijeti publici pozitivnu emociju, te potaknuti optimizam i dobru vibru. Vodi ih ljubav prema rock glazbi i želja da ljudima pruže dobru zabavu. Iza njih su brojni nastupi na festivalima, u klubovima, moto susretima, pa tako i na VT Rock Festu gdje već dugi niz godina nastupaju. Precizno birani repertoar uz temperamentnu izvedbu, pokreće pozitivnu energiju i poziva na dobar provod.

TO LOSE IN BRISBANE

Ova četvorka sakupljena je sa svih strana, zaigrani muzičari raznih bendova koji jednako vole rock and blues. Bubanj iz Filip Rudan benda, gitara iz Romana Orešnik Duo, vokal Dislekcije i basist iz Bluzy Threesome benda oformili su rokenrolski atak na vaša uha. Uz obrade Claptona, Zeppelina, Allman Brothersa, Rory Gallaghera, Winwooda, Cream i još ponekih velikana glazbene scene, zabavit će vas u svom rock showu.

MARIN & BAND (IRRITUS)

Marin Jurić-Čivro talentirani je virovitički glazbenik, koji je sa svojom specifičnom bojom vokala i zanimljivim karakterom osvojio publiku od samih početaka pojavljivanja u showu The Voice Hrvatska. Izvanredni nastupi i podrška publike doveli su ga 2015. godine do samog finala showa Pod stručnim vodstvom glazbenog mentora i također Virovitičanina Ivana Dečaka iz rock sastava Vatra, Marin je show završio na odličnom trećem mjestu koje ga je lansiralo u glazbeno zvjezdano nebo! Sa glazbenom karijerom se nije prestao baviti, uz mnogobrojne suradnje i duete danas će nam se predstaviti sa bendom čija postava podsjeća na nekadašnji virovitički bend Irritus.

VT Rock Fest održat će se u srijedu 14. kolovoza od 19 sati na velikoj bini u centru Virovitice.

(www.icv.hr, VT Rock Fest, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content