Općina Gradina dodijelila Javna priznanja ovogodišnjim laureatima: Zlatne plakete Osnovnoj školi Gradina i Romanu Tripalu

Općina Gradina ponosno je dodijelila javna priznanja istaknutim pojedincima i organizacijama koji su svojim radom i doprinosom obogatili lokalnu zajednicu. Svečanost dodjele priznanja održana je u sklopu obilježavanja Dana općine i predstavljala je prigodu za priznanje i zahvalu onima koji su se istaknuli svojim angažmanom i predanošću.
 

U ime nagrađenih obratila se ravnateljica Osnovne škole Gradina Ivana Kovač.

– Kroz ova dva stoljeća Osnovna škola Gradina nije samo obrazovala naše učenike, već je oblikovala identitete generacija, a i sama sam išla u ovu školu te ju zbog toga i nazivam svojom. Ova zlatna plaketa je priznanje našem dugogodišnjem radu, predanosti i ljubavi prema odgoju djece u našoj zajednici. Zahvaljujem Općinskom vijeću na ovom visokom priznanju koje nas obvezuje da i dalje budemo nositelji pozitivnih promjena u našem društvu – rekla je I. Kovač.

ZLATNA PLAKETA

Osnovna škola Gradina – za 200 godina kontinuiranog odgoja i obrazovanja generacija djece s područja općine Gradina, te osobit doprinos na području odgoja i obrazovanja.

Romano Tripalo – za 16 godina rada u ambulanti Gradina, ključnu ulogu u zaštiti zdravlja stanovnika općine Gradina te aktivan doprinos u glazbenom životu.

SREBRENA PLAKETA

Dr. Aleksandar Veseli – za 10 godina rada u ambulanti Gradina, izuzetnu stručnost kao specijalista obiteljske medicine te predanu brigu o zdravstvenoj zaštiti stanovnika općine Gradina.

Marijo Klement – načelnik stožera Civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, za predanost i angažman u zaštiti građana općine Gradina te izuzetan doprinos u akcijama zaštite od poplava.

Damir Brdarić – za dugogodišnji angažman u unapređenju sportskih aktivnosti u općini Gradina i izuzetnu suradnju s Općinom Gradina u razvoju sporta.

ZAHVALNICE

Luka Čiča – za 10 godina rada kao knjižničar u Osnovnoj Školi Gradina, doprinio je razvoju radnih navika učenika te vođenju projekta uređenja školskog vrta OŠ Gradina.

DZMH Demokratska zajednica Mađara Hrvatske – Udruga Novi Gradac – za tridesetogodišnju tradiciju promicanja kulture i narodnih običaja mađarske manjine, aktivno sudjelovanje u organizaciji smotri folklora i lokalnih događanja u Općini Gradina.

Darko Bazijanac – zapovjednik postrojbe Civilne zaštite opće namjene Općine Gradina, istaknuo se svojom angažiranošću u LU Kuna Detkovac i OŠRK Dravica te iznimnim doprinosom u akcijama zaštite od poplava.

Igor Kljak – zapovjednik DVD-a Gradina, koji je aktivno sudjelovao u radu MO Lipovac te dao izuzetan doprinos u akcijama zaštite od poplava.

Dragutin Moslavac – Pešo – za iznimnu suradnju s udrugama i klubovima na području Općine Gradina te dobrotvoran rad.

(icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content