U petak, 19. srpnja, u Pitomači će se održati lokalna konzultacija o zdravlju i dobrobiti mladih u ruralnim sredinama: Evo kako sudjelovati

U petak, 19. srpnja, u Centru za kulturu „Drago Britvić“ u Pitomači s početkom u 19 sati održat će se lokalna konzultacija o zdravlju i dobrobiti mladih u ruralnim sredinama u organizaciji udruge SUMA – Udruga za održivi razvoj. 

Lokalna konzultacija otvorena je za sve mlade osobe od 15 do 29 godina iz ruralnih područja Virovitičko-podravske županije. Razgovor će facilitirati ambasadorice Ana i Hana o važnim temama koje utječu na zdravlje i dobrobit mladih u  zajednici.

Vaš glas je bitan! Sve što se tijekom konzultacija raspravi bit će pretočeno u smjernice za javnozdravstvene politike namijenjene donositeljima odluka. Ovo je prilika da utječete na promjene koje će direktno poboljšati zdravlje mladih u ruralnim sredinama.

Na lokalnoj konzultaciji možete očekivati interaktivne i zabavne aktivnosti, upoznavanje vršnjaka iz cijele županije, kao i priliku za uključivanje u druge projekte Udruge SUMA, uključujući putovanja u inozemstvo.

Sve što trebate je ispuniti PRIJAVNICU, a za dodatne informacije možete se javiti na e-mail: [email protected]

Ova aktivnost provodi se u sklopu projekta “Zdravlje je na selu: Mladi ambasadori zdravlja u ruralnim sredinama”, sufinanciranom od strane Europske unije kroz program Erasmus+. Nositelj projekta je SUMA – Udruga za održivi razvoj.

(www.icv.hr)

451196917 813893667499324 7822575652645021214 n

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content