Marisela Zubić i David Kovačević na Prvenstvu Hrvatske za kadete: Ostvarili vrlo dobre rezultate u konkurenciji 320 plivača

Proteklog vikenda Marisela Zubić i David Kovačević, članovi Plivačkog kluba Virovitica, plivali su na svojem drugom Prvenstvu Hrvatske za kadete. Na natjecanju su sudjelovala 43 kluba iz cijele Hrvatske, a plivalo je 320 plivača i plivačica.

Nakon dolaska u Zagreb, subotnje natjecanje otvorio je David u disciplini 50 metara leđno isplivavši osobni rekord kojim je došao do 14. mjesta od 55 natjecatelja.

Jutarnji dio nedjeljnog programa donio je pak nova uzbuđenja u disciplini 100 metara leđno gdje je David zauzeo 23. mjesto, a na 50 metara prsno bio je 25.. Marisela je u jutarnjem programu isplivala svoj osobni rekord u disciplini 100 metara slobodno popravivši ga za sekundu i pol, a zauzela je 78. mjesto od 99 plivačica. Plivao je i David dobro u ovoj disciplini, svoje vrijeme popravio je za gotovo tri sekunde, a zauzeo je 20. mjesto u konkurenciji od 127 plivača.

Popodnevni dio natjecanja donio je natjecanja u disciplini 50 metara leptir u kojoj je David postavio svoj osobni rekord te je završio na 43. mjestu. Zadnja disciplina za Mariselu i Davida bila je 50 metara slobodno. Mariseli je malo nedostajalo da dođe do svog najboljeg vremena te je zauzela 93. mjesto od 123 natjecateljice. David je u istoj disciplini popravio svoje vrijeme za skoro sekundu što mu je donijelo 19. mjesto u Hrvatskoj.

Ostvarenim rezultatima Marisela i David doveli su PK Virovitica do ukupno 29. mjesta, a ovim natjecanjem završena su službena natjecanja HPS-a, a pred njima je ljetna sezona.

– Čestitamo na postignutim rezultatima našim plivačima i veselimo se budućim natjecanjima- poručili su iz PK Virovitica.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content