Udruga umirovljenika općine Čačinci i ove godine uspješno provela projekt “Zdravstveno-rehabilitacijsko kupanje u Bizovačkim toplicama”

Udruga umirovljenika općine Čačinci u sklopu provođenja svojih redovnih aktivnosti i uz podršku općine Čačinci koja je financijski podržala projekt organizirali su od 08. do 13. srpnja zdravstveno-rehabilitacijsko kupanje u Bizovačkim toplicama za svoje članove.

– Kako bi omogućili našim korisnicima zdravstvenu rehabilitaciju odlaskom u Bizovačke toplice u trajanju od pet dana u srpnju smo realizirali ovaj projekt. Rekreativno plivanje preporučuje se starijima jer tjelovježba u starijoj dobi često ima specifična ograničenja, a kako plivanje nema posebnih kontraindikacija, plivati se može do duboke starosti. Ujedno, plivanje potiče raspoloženje i smanjuje depresivnost i tjeskobu, koje su češće u starijoj životnoj dobi.

Zahvaljujemo Općini Čačinci što nas je podržala i ove godine jer to puno znači svim našim članovima, a ove godine za kraj projekta organizirali smo zajedničku večeru u prostoru naše Udruge i održali druženje – izjavila je predsjednica Udruge Erika Čilog.

(icv.hr, UU općine Čačinci)

IMG 20240717 WA0000

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content