S pripremama za novu sezonu započela pojačana momčad županijskog premijerligaša Lukača 05

Nakon sastanka igrača s predsjednikom kluba i članovima uprave, Krešimir Pipić, koji će voditi pripreme kao i prošle zime, izveo je nogometaše županijskog premijerligaša Lukača 05 na teren kako bi odradili prvi trening u pripremama za ovu sezonu.

Prošlu sezonu Lukač 05 završio je na šestom mjestu na tablici s 44 osvojena boda, koliko je imao i Dinamo iz Četekovca, dok je susjedni Dinamo iz Kapele Dvora osvojio bod više. U nekoliko navrata Lukač 05 izgubio je utakmice od ekipa iz donjeg dijela tablice i zbog toga je u igračkom kadru došlo do nekoliko promjena. Dovedeni su kvalitetni igrači te u klubu vjeruju da će u novoj sezoni moći napraviti dodatni rezultatski iskorak prema vrhu tablice.

Na prvi trening odazvala se većina igrača što budi optimizam da će kvalitetno odrađene pripreme donijeli planirane rezultate na kraju natjecanja. Uz redovito treniranje dogovoreno je i nekoliko prijateljskih utakmica.

U nedjelju 21. srpnja Lukač 05 na svom terenu igra s Mladosti iz Vukosavljevice, a sedam dana kasnije u Lukač dolazi Ferdinandovac. Na turniru u Borovi momčad Lukača 05 igrat će 4. kolovoza, dok će posljednju pripremnu utakmicu odigrati na svom terenu 10. kolovoza s nogometašima Graničara iz Novog Virja.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content