U Velikoj Črešnjevici održane 17. Igre za djecu i mladež – Ilinje 2024: Pobjedu odnijele ekipe DVD Stari Gradac, Gornji Draganec i Sedlarica

U organizaciji DVD-a Velika Črešnjevica i skupine mladih iz Velike Črešnjevice jučer (nedjelja), održane su tradicionalne, 17. Igre za djecu i mladež – Ilinje 2024.

Igre su, kao i proteklih godina, održane na vatrogasnom igralištu, a ovogodišnje izdanje privuklo je veliki broj djece, kao i vatrogasne mladeži s područja Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije.

Na 17. Igrama za djecu i mladež natjecalo se čak 14 ekipa podijeljenih u četiri kategorije: ženska i muška mladež, odnosno djeca u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Djeca su se natjecala u igrama “mali marinci”, “moraš skupit sve”, “pobuna u kokošinjcu”, “Spužva Bob” i “Pazi struja”, dok se mladež natjecala u igrama “veliki marinci”, “gusjenica”, “pazi struja”, “žedni preko vode i preko ograde”.

U kategoriji ženska mladež prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Gornji Draganec, dok je titula pobjednika u kategoriji muška mladež pripala članovima DVD-a Sedlarica. Kod djece, u ženskoj konkurenciji slavio je DVD Stari Gradac, dok je pobjednički pehar u muškoj konkurenciji pripao DVD-u Gornji Draganec.

REZULTATI

Djeca ženska:

  1. DVD Stari Gradac
  2. DVD Gornji Draganec
  3. DVD Otrovanec

Djeca muška:

  1. DVD Gornji Draganec
  2. DVD Suhopolje
  3. DVD Velika Črešnjevica
  4. DVD Korija
  5. DVD Stari Gradac

Mladež muška:

  1. DVD Sedlarica
  2. DVD Gornji Draganec
  3. DVD Suhopolje
  4. DVD Velika Črešnjevica
  5. DVD Batinske

Mladež ženska:

  1. DVD Gornji Draganec

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan, A. Zeko)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content