TRANSFER ZONA Lukač 05 dovodi pet iskusnih igrača, evo tko će pojačati njihove redove

Lukač 05 prošlu sezonu zaključio je na šestom mjestu Premijer županijske nogometne lige. U Novoj sezoni žele ostati u vrhu te su doveli pet iskusnih igrača. Braću Domagoja i Kristijana Mrazovića te Matiju Lovrekovića, Renata Košića i Stjepana Rajnovića

Domagoj Mrazović započeo je u milanovačkom Sokolu. Zatim je prošao školu nogometa u NK Virovitici i koprivničkom prvoligašu Slaven Belupu. U seniorskoj konkurenciji igrao je za Viroviticu, Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja i Ferdinandovac.

Njegov brat Kristijan također je počeo u milanovačkom Sokolu. Školu nogometa prošao je u NK Virovitici. Iz Virovitice prešao je u Bratstvo iz Gornjeg Bazja, gdje je bio stožerni igrač proteklih pet sezona.

Matija Lovreković prve nogometne poteze napravio je u milanovačkom Sokolu, zatim je prošao Školu nogometa NK Virovitice. U seniorskoj konkurenciji, uz Viroviticu, igrao je za Suhopolje, Croatiju iz Grabrovnice, Zdenku 91 iz Velikih Zdenaca, Rezovac, milanovački Sokol, Mladost iz Molvi, Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja i posljednju sezonu za Ferdinandovac.

Renato Košić počeo je u Sokolu iz Milanovca. Kasnije je igrao za Viroviticu, Suhopolje, Croatiju iz Grabrovnice, Pitomaču, Mladost iz Molvi, Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja, a posljednju sezonu bio je igrač Ferdinandovca. Tri godine imao je stipendijski ugovor s Hrvatskim Dragovoljcem.

Stjepan Rajnović počeo je u Napretku iz Rušana. Kasnije je igrao za Suhopolje, Lukač 05 i Prigorje iz Markuševca. Posljednje četiri sezone bio je ključni napadač Dinama iz Kapele Dvora.

(icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content