Više od stotinu djece iz Orahovice, Čačinaca, Mikleuša, Našica pa čak i iz Zagreba, prošlo Sportske praznike u Orahovici

Završeni su još jedni Sportski praznici u Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić u Orahovici. Nakon tri tjedna odlične zabave uz sportske aktivnosti, koje su vodili profesori Jurica i Hrvoje Kraljik, učenici su dobili svoje diplome i kako su rekli, jedva čekaju iduću godinu i nove Sportske praznike.

U Orahovici je kroz tri tjedna i tri grupe prošlo 110 djece iz Orahovice i okolnih mjesta, te iz Čačinaca, Mikleuša, Našica pa čak i iz Zagreba, a svi su s osmijehom dolazili svaki dan.

Posebna su priča ovih sportskih praznika, uz djecu i njihov veliki osmijeh, baš braća Kraljik koji su osvojili srca svakog djeteta svojom pažnjom, stručnošću i dobrotom te jednim istinskim očinskim pristupom. Puno govori i to da su se u Orahovici Sportskim praznicima pridružila i djeca iz mnogih drugih gradova.

– Naša sreća i zadovoljstvo su najveći kada su djeca sretna i nasmijana. Najvažnije je da su oni uživali, a zaista smo svi zajedno bili jedna sjajna ekipa. Neki su bili sve tri grupe, neki dvije ili jednu, ali svi smo mi jedno. Bila su to naša djeca ova tri tjedna- rekao je Hrvoje Kraljik, a njegov brat Jurica naglasio je kako su sva djeca marljivo radila, slušala i bila odgovorna.

– Na kraju smo ih zaista sve pohvalili, bili su vrijedni i poslušni, a imali smo tu sreću da nas je vrijeme poslužilo pa smo dosta dana proveli i na orahovačkom Jezeru gdje smo se uz odrađene aktivnosti svi zajedno i kupali. Hvala od srca svoj djeci i posebno njihovim roditeljima na povjerenju. Mi smo kao učitelji ponosni što smo vodili ove grupe– rekao je Jurica Kraljik i pozvao sve mališane da budu dio ove prekrasne priče i iduće godine.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content