Ekipa “Hrvati iz Bosne” obranila naslov na malonogometnom turniru Srpnica 2024. u Rezovačkim Krčevinama

Mjesni odbor Rezovačke Krčevine, uz tehničku podršku Nogometnog kluba Rezovac, povodom Dana mjesnog odbora i blagdana Srpnice organizirao je tradicionalni malonogometni turnir “Srpnica”.

Na turniru je sudjelovalo deset ekipa: Vodo instalacije Tunić, Hrvati iz Bosne, Mladež HDZ-a, Monkey business, Suhopolje, Mjesni odbor Rezovačke Krčevine, Caffe bar Europa, Uvijek žedni, Block boysi i Gagini pioniri.

U prvom dijelu ekipe su bile podijeljene u dvije skupine po pet momčadi igrajući jednostrukim bod sustavom. Po dvije najbolje ekipe iz svake skupine plasirale su se u polufinale. U prvoj skupini to su bile ekipe Vodoinstalacije Tunić i Hrvati iz Bosne, dok su u drugoj skupini najbolje bile ekipe Mjesni odbor Rezovačke Krčevine i Caffe bar Europa.

U prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatima iz Bosne je bio dovoljan jedan pogodak za pobjedu, dok je Caffe bar Europa s rezultatom 2:0 svladao Mjesni odbor Rezovačke Krčevine.

U susretu za treće mjesto Vodoinstalacije Tunić bile su bolje od Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine i došle su do pobjede 2:0.

Finalna utakmica donijela je zanimljiv nogomet, ali niti jedna momčad nije uspjela doći do zgoditka pa je utakmica završila rezultatom 0:0. Pobjednik se tako dobio izvođenjem penala, a junak tog dijela bio je igrač ekipe Hrvati iz Bosne Patrik Fotez koji je realizirao jedan te obranio dva penala za konačnu pobjedu 2:1.

Najbolji strijelac turnira bio je Patrik Fotez, za najboljeg vratara proglašen je Dario Šamec iz ekipe Caffe bar Europa, dok je za najboljeg igrača proglašen Franjo Tunić iz ekipe Vodoinstalacije Tunić.

Pehare, pokale i nagrade najboljim momčadima i pojedincima uručio je predsjednik Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine Dražen Šešet, a turnir je privukao velik broj gledatelja i navijača.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content