Na četvrtoj čobanijadi u Vukojevcima ekipa “Vukojevački starcevi” osvojila prvo mjesto

U organizaciji DVD -a Vukojevci, a pod pokroviteljstvom Grada Našice, Turističke zajednice Grada Našica te sponzora jučer (subota) je održana 4. Čobanijada nu Vukojevcima.

Tajnik DVD-a Marko Antolović rekao je kako je jako zadovoljan s odazivom ekipa koje je ove godine bilo 20, a to je i ujedno najveći broj kojega mogu ugostiti. Zahvalio se Gradu Našicama, Turističkoj zajednici, Mjesnom odboru i svima sponzorima koji su i ove godine omogućili ovu tradicionalnu čobanijadu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler najboljim ekipama uručili su nagrade,a svima sudionicima zahvalnice.

– Svake se godine interes povećava, a organizacija i atmosfera postaju sve bolji. Čobanijada je zaživjela, a to je vidljivo prema broju posjetitelja i ekipa na događaju. Pokrovitelji događaja jesu Turistička zajednica i Grad, a tako namjeravamo i nastaviti. Primjer mjesta jesu Vukojevci, a ovom prigodom se moram zahvaliti predsjedniku Mjesnog odbora Draženu Ganzbergeru i cijeloj ekipi koja surađuje s DVD-om, nogometnim klubom i kulturno- umjetničkim društvom – rekao je gradonačelnik mKašuba.

Održano je i natjecanje u brzom ispijanju piva. Ekipa „Vukokjevački starcevi” izašla je kao pobjednik događaja jer se njihov čobanac istaknuo po savršenoj ravnoteži začina i teksture, a nagrađeni su vrijednom nagradom i priznanjem. Drugo mjesto zauzela je ekipa „Vikendaši”, a treća je bila ekipa „Caffe bar Galery”.

(www.icv.hr, ak, Foto: Siniša Kulišić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content