Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila jakog suparnika u uvertiri za Olimpijske igre, ovo ulijeva optimizam

U prvoj pripremnoj utakmici za Olimpijske igre hrvatski rukometaši su u Varaždinu upisali uvjerljivu pobjedu protiv Egipta 36-29 (18-14). Hrvatski rukometaši su nakon mini-priprema u Prelogu slavili protiv jakog Egipta u prvoj utakmici zagrijavanja za nastup na Olimpijskim igrama, prenosi Večernji list.

Izbornik Dagur Sigurdsson je odlučio na tribine poslati Filipa Ivića, Josipa Šarca, Ivana Pavlovića i Matea Maraša pa se u zapisniku tako našlo 17 igrača. Hrvatska je vodila praktički od početka do kraja, a nakon što su prvi dio dobili s 18-14, u drugom dijelu je ta prednost narasla na repektabilnih sedam razlike.

Najefikasniji u našim redovima bio je Mario Šoštarić s osam pogodaka iz isto toliko pokušaja, a po pet su dali Ivan Martinović i Marin Jelinić. Kod Egipćana najbolji je bio Seif ElDeraa i Omar Yahia s po pet pogodaka.

Nakon sutrašnjeg lakšeg jutarnjeg treninga, Hrvatska će završiti prvi dio priprema za Olimpijske igre u Parizu. Slijede tri dana predaha, a novo okupljanje zakazano je za 11. srpnja u Opatiji.

(vecernji.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content