Jaglaci na sportskim natjecanjima udruga u Lipiku i Slavonskom Brodu: “Susreti su donijeli veliko prijateljstvo i odlično druženje”

Korisnici i djelatnici poludnevnog boravka Udruge Jaglac sudjelovali su na 2. međužupanijskim ljetnim igrama osoba s intelektualnim teškoćama pod nazivom “Ljetni bljesak” u organizaciji Centra za inkluziju Pakrac-Lipik.

Osam ekipa natjecalo se u pet različitih igara, a sudionici su bili iz sedam županija, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Brodsko-posavske, Karlovačke, Međimurske, Grada Zagreba i domaćina Požeško-slavonske županije. Nakon odlične zabave i zanimljivih igara, prošlogodišnji pobjednici Udruga Jaglac ove je godine osvojila odlično 3. mjesto.

Druge igre na kojima su Jaglaci sudjelovali su 1. Sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama u kuglanju u Slavonskom Brodu. Na natjecanju su sudjelovali također korisnici poludnevnog boravka Udruge Jaglac u pratnji predsjednice Udruge Đurđe Šimatović i volontera. Igre u održane u organizaciji Udruge Regoč Slavonski Brod, a osim sportskih susreta sedam srodnih udruga održan je i sastanak Predsjednika i voditelja udruga sudionika.

– Od srca zahvaljujemo organizatorima obaju igara na pozivu i mogućnosti sudjelovanja na zanimljivim sportskim susretima koji su prije svega donijeli veliko prijateljstvo i odlično druženje– poručili su iz Udruge Jaglac.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content