Večer sevdaha u Špišić Bukovici: Glavna zvijezda i ove godine mlada glumica i pjevačica Ružica Maurus

Župa sv. Ivana Krstitelja Špišić Bukovica i ove je godine odlučila organizirati Večer sevdaha. Glavna zvijezda večeri ponovno će biti mlada glumica i pjevačica Ružica Maurus, koja je prošle godine na istom mjestu svojim nastupom oduševila sve nazočne.

Ružica Maurus, koja je odrasla u Srednjem Selu u Požeško-slavonskoj županiji, nedavno je dobila prestižnu nagradu Zlatni studio za najbolje novo lice u kazalištu i filmu za ulogu u predstavi “Gostioničarka”, a početkom veljače postala je i stalna članica ansambla kazališta Komedija, nedugo nakon što je položila zadnji ispit na Akademiji dramske umjetnosti. Ove godine u Špišić Bukovicu dolazi u pratnji Tomislava Parmaća na klavijaturi.

-Evo nas opet na Večeri sevdaha u Špišić Bukovici, drugu godinu za redom, pa kako nam Bog i vrijeme pruže. Ružici Maurus i Tomislavu Parmaću, kroz večer, pridružit će se i nekoliko domaćih glazbenika. Ako kiša bude padala idemo u zatvoreni prostor, a ako ne, onda se vidimo pod nebom – poručili su iz Župe sv. Ivana Krstitelja.

Večer sevdaha na rasporedu je danas (srijeda) s početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

(www.icv.hr)

Vecer sevdaha

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content