U Našicama održana 3. Antunovska grahijada: Svoja umijeća pripreme graha pokazalo 19 ekipa

U Našicama je jučer održana 3. Antunovska grahijada u organizaciji Udruge starih športova “Slavonac” te uz podršku Grada Našica, Turističke zajednice Grada Našica i Mjesnog odbora. Na manifestaciji se okupilo 19 ekipa koje su grah pripremale po svojoj recepturi, a cijeli ulaz u Perivoj Pejačević je ispunila ugodna atmosfera i pjesma.

Predsjednik Udruge starih športova “Slavonac” Stjepan Konjetić izrazio je veliko zadovoljstvo odzivom sudionika i posjetitelja.

– Zaista sam jako sretan i zadovoljan s velikim brojem prijavljenih ekipa, a ovo je samo jedna potvrda da je naša “Grahijada” postala vrlo popularna i nezaobilazan događaj u Našicama. Naša Udruga zaista puno radi i mi se redovito odazivamo na sve manifestacije u organizaciji Grada Našica, a i šire. Ovim putem želio bi se zahvaliti Gradu Našicama, Turističkoj zajednici Grada Našice te Mjesnom odboru na dugogodišnjoj podršci i izvrsnoj suradnji i nadam se kako će naša “Grahijada” i dalje rasti te privlačiti još veći broj sudionika i posjetitelja iz godine u godinu- izjavio je predsjednik Stjepan Konjetić.

Najbolji grah skuhala je ekipa Udruga žena Seona, drugo mjesto pripalo je ekipi HKD “Izvor” Donja Motičina, a treće mjesto pripalo je ekipi “Kumovi”.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content