Turnir u mini nogometu 2 na 2 u Rezovcu pripao ekipi “Show” iz Đurđevca

Nogometni klub Rezovac jučer je po treći put organizirao turnir u mini nogometu 2 na 2. Nakon nekoliko sparnih dana vrijeme je poslužilo organizatore i igrače te se igrao po prihvatljivim vremenskim uvjetima. Deset minuta igre i mali teren omogućilo je i manje zvučnim ekipama da izbace favorite. Ipak, u samu završnicu plasirale su se četiri izuzetno kvalitetne ekipe.

U polufinalu ekipi Dahtavci bio je dovoljan jedan pogodak da bude bolja od Kumova. U drugoj polufinalnoj utakmici bilo je puno više zgoditaka. Ekipa Hladno pivo povela je u susretu s ekipom Show 2:0. Show je poravnao na 2:2, da bi Hladno pivo vrlo brzo ponovno bilo u prednosti 3:2. Do kraja Show je iskoristio sve pogreške Hladnog piva i došao do pobjede 6:3.

U susretu za treće mjesto Kumovi su došli do pobjede nad Hladnim pivom.

Finalna utakmica donijela je dosta taktičkog nadmudrivanja. Show je poveo 1:0. Dahtavci su poravnali iz penala zbog tri kornera na 1:1. Taj rezultat je ostao i nakon deset minuta igre pa se krenulo u produžetak. Na samom isteku produžetka, zbog trećeg kornera dosuđen je penal za Show, koji je uspješno realiziran za pobjedu. Za pobjedničku momčad, koja je ponovila prošlogodišnji uspjeh, igrali su Dominik Suzić i Marko Miklaušić, dok su za finaliste igrali Robert Šomođi, Tony Znika i Dominik Heller.

Treće mjesto osvojila je ekipa Kumovi u sastavu Marko Puškarić, Toni Zeba i Hrvoje Reider, dok su za Hladno pivo igrali August Golubić te braća Sandi i Denis Kovač.

Najbolji strijelac turnira bio je Marko Miklaušić, inače igrač novog trećeligaša Graničara iz Đurđevca, dok je za najatraktivnijeg igrača proglašen Tony Znika, koji igra za Slogu iz Dugog Sela Lukačkog.

Pehare, pokale i medalje najboljima uručio je predsjednik Rezovca Ivan Marković.

REZULTATI

Četvrtfinale:

Gauchosi – Kumovi 1:2

Dobra će biti – Show 1:3

Dahtavci – Nikolina djeca 5:1

Organi gonjenja – Hladno pivo 0:5

Polufinale:

Kumovi – Dahtavci 0:1

Show – Hladno pivo 6:3

Utakmica za treće mjesto:

Kumovi – Hladno pivo 3:2

Finale:

Dahtavci – Show 1:1- nakon produžetka 1:2

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content