Kreće izbor za najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj: Evo kako se prijaviti

Portal gradonacelnik.hr, pokrenuo je 4. izbor za Najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj, kojim se na jednom mjestu okupljaju najljepše hrvatske vrtićke priče tako promovira ulaganje u podizanje standarda za naše najmlađe.

Ove godine izbor se provodi u suradnji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje, čiji će predstavnici, uz predstavnika gradonačelnik.hr-a, na temelju stručno razrađenih kriterija izabrati najbolje vrtiće u Hrvatskoj, dok će o tome koji su najljepši, kao i uvijek odlučiti glasovi građana.

Kao i prošle godine, najljepši vrtići biraju se u četiri kategorije – mali (do 10.000 stanovnika), srednji (od 10.001 do 35.000 stanovnika) i veliki gradovi (gradovi sjedišta županija i oni s preko 35.000 stanovnika) te općine, dok će najbolje proglasiti u dvije kategorije – gradovi i općine.

Izbor za Najljepši vrtić i ove će godine provesti na Facebook stranici od 12. do 19. lipnja. Izbor počinje 12. lipnja kada će se objaviti slike svih prijavljenih vrtića i to redoslijedom kako su pristizale prijave.

Glasati se može i za više prijavljenih vrtića, a kako bi se spriječila mogućnosti dvostrukog glasanja, brojat će  samo glasove/lajkove koje su vrtići dobili na njihovoj stranici, ne i one pod dijeljenim/sheranim objavama. 

Pobijedit će vrtić koji 19. lipnja u podne, kada se zatvori glasovanje, bude imao najveći broj glasova/lajkova na FB stranici. Pobjednike izbora proglasit će se u kategoriji općinskih vrtića te vrtića iz malih, srednjih i velikih gradova.

Prijaviti se možete do 10. lipnja, a više detalja možete vidjeti OVDJE.

(gradonacelnik.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content