Državna završnica za rukometaše U-13 u Poreču: Viro Virovitica deseta, a Slatina 18.

U Poreču je od 31. svibnja od 4. lipnja odigrana Državna završnica za rukometaše uzrasta U-13 na kojoj su sudjelovale ekipe Viro Virovitice i Slatine.

Viro Virovitica je u skupini B pobijedila Poreč 15:14 i Ivančicu iz Ivanca 15:13, dok je poražena od Siska 16:8 i Vodica 15:11. S trećim mjestom u skupini Virovitičani su se plasirali u osminu finala, gdje su poraženi od Dubrave iz Zagreba 18:10.

U razigravanju za poredak od devetog do 12. mjesta ekipa Viro Virovitice pobijedila je ekipu Ivan iz Mikanovaca 11:10 te je u susretu za deveto mjesto poražena od Vodica 14:13.

– Zbog ozljeda i bolesti nismo odigrali punom snagom, stoga vjerujem da iduće godine možemo postići puno bolji rezultat– rekao nam je trener Viro Virovitice Zlarin Rončević.

Slatina je u skupini C u sve četiri utakmice ostala bez bodova. Izgubila je od Zagreba 24:12, Umaga 24:7, Korčule 23:16 i Koprivnice 23:10. U razigravanju za poredak Slatina je izgubila od Varaždina 18:6 te je pobijedila Čakovec 17:12. Na kraju su mladi Slatinčani u susretu za 17. mjesto izgubili od Županje 21:14.

Za Viro Viroviticu su igrali Damjan Grdić, Matija Nemet, Noa Cvišić, Luka Rendulić, Filip Šljivac, Josip Dukarić, Damjan Hudi, Lovro Veršec, Karlo Rončević, Fran Klasan, Gabrijel Mandić, Matej Sertić, Adrian Gatačić, Ivan Horvat, Sven Kovačević i Matej Jezerčić, dok su ekipu vodili Zlarin Rončević, Saša Brabec, Matko Crljenić i Hrvoje Žunec. 

Za ekipu Slatine su igrali Samuel Bartolić, Luka Jurlina, Leonardo Rakić, Niko Poje, Ivor Janečić, Niko Randelj, Vedran Šebijanić, Marko Beneš, Andrija Sertić, Filip Čarnohorski, Andrej Kordi, Leon Knežević, Damjan Marković, Ivan  Jurlina, Mak Kajzer i Noa Demeter. Ekipu su vodili Vanja Kotur, Hrvoje Stoponja te Dijana i Igor Janečić.

(www.icv.hr, mš, foto: HRS)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content