3. NL SJEVER Varteksu bodovi, Virovitici deveto mjesto na tablici

U susret 27. kola 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice ušla je s nadom u osvajanje tri boda s kojima bi osigurala deveto mjesto na tablici, dok je varaždinski Varteks doputovao u Viroviticu bez opterećenja, jer je osigurao mjesto na tablici, a s mislima na uzvratnu utakmicu finala Županijskog nogometnog kupa s Bednjom iz Beletinca.

Gosti su na samom početku iznenadili domaće nogometaše i poveli 2:0. Prvo je Petar Havojić iskoristio pogrešku domaće obrane u trećoj, a zatim je Saša Stojko tri minute kasnije lob udarcem svladao Davida Čovića.

Nakon toga igralo se većinom na sredini terena uz pokoju prigodu, ali bez promjene rezultata.

U drugom dijelu trener Virovitice Krešimir Crvenka umjesto Luke Duvnjaka i Abe Dylan Lorris Juniora u igru uvodi Roberta Rokingera i Matea Novakovića. Ovog puta crni se sve više približavaju gostujućim vratima, ai do promjene rezultata došlo je na samom kraju utakmice. Davor Sinjaković iskoristio je pogrešku obrane bumbara i u 88. minuti pogodio mrežu. Igrači Virovitice kreću na sve ili ništa ne bi li došli do izjednačenja. Gosti doslovce u posljednjoj minuti dolaze do trećeg zgoditka. Strijelac za 3:1 bio je Dejan Glavica.

Zahvaljujući remiju Koprivnice s Pitomačom, momčad Virovitice na kraju natjecanja zauzela je deveto mjesto i osigurala ligaški status.

– Nakon šoka na početku utakmice teško nam je bilo vratiti se u igru. Nažalost, nismo uspjeli doći do boda- rezimirao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Varteks Varaždin 1:3
Najbolji u virovitičkim redovima: Vedran Salaj – Obrovac

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content