PREMIJER ŽNL I nakon 25. kola još ništa nije riješeno u borbi za naslov i ostanak

U 25. kolu Premijer županijske nogometne lige nije još ništa riješeno, odnosno ostaje otvoreno pitanje o prvaku i klubovima koji će ispasti iz lige.

Prvu utakmicu odigrali su na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo i susjedni Dinamo iz Kapele Dvora. Gosti su doputovali sa samo 11 igrača. Do odlaska na odmor domaća momčad imala je prednost 3:0 zgodicima Dine Milinovića u sedmoj, Filipa Rebića u 25. i ponovno Dine Milinovića u 44. minuti. U drugom dijelu utakmice mreže su mirovale do posljednjih desetak minuta. Prvo je Slavko Jagarinac poentirao za goste u 80., da bi u 83. minuti Dario Godeč postavio konačnih 4:1

Bratstvo Gornje Bazje – Dinamo Kapela Dvor 4:1
Igrač utakmice: Filip Rebić

Vodeća Mladost iz Čačinaca posljednje ovosezonsko gostovanje imala je u Voćinu. Gosti su u prvom dijelu poveli zgodicima Marina Zuanovića u 17. i Tonija Ramića u 24. minuti. Na početku nastavka igre gosti zgodicima Marina Zuanovića u 49. i Florijana Rupčića u 53. minuta trasiraju put ka pobjedi. Ante Đorđević u 58. minuti postigao je jedini domaći pogodak, da bi konačnih 5:1 za goste postavio svojim drugim pogotkom na utakmici Toni Ramić u 72. minuti.

Voćin – Mladost Čačinci 1:5
Igrač utakmice: Marin Zuanović

Trećeplasirano Suhopolje gostovalo je u Milanovcu kod domaćeg Sokola koji još nije osigurao ligaški status. Po kišovitim vremenu obje momčadi igrale su napadački s tim da su u prvom dijelu gosti, a u nastavku domaći igrači više kontrolirali loptu. U 60. minuti nakon prekršaja Ante Mikulića nad Josipom Lanšćakom, sudac Goran Loparac pokazao je na bijelu točku za Sokol. Loptu je uzeo Denis Kovač, ali je vratar Suhopolja Kristijan Dumenčić bio uspješniji. U posljednjoj minuti utakmice sudac Loparac pokazao je na bijelu točku u domaćem šesnaestercu. Loptu je uzeo Zdenko Lončarek, ali je pogodio okvir vrata pa je susret završio bez zgoditaka.

Sokol Milanovac – Suhopolje 0:0
Igrač utakmice: Hrvoje Javorović

Lukač 05 na gostovanje u Borovu doputovao je sa samo devet igrača, ali domaćoj momčadi ni to nije bila prednost da dođe do tri boda i pobjede. Za njih je bio neuhvatljiv Josip Šoštar, koji je postigao pet zgoditaka. Gosti su poveli zgoditkom Šoštara u 20., dok je Darko Obžetić poravnao u 30. minuti. U posljednje četiri minute prvog dijela mreže su se tri puta tresle. Prvo je Josip Šoštar bio precizan u 41. i43. minuti, dok je drugi pogodak za Borovu postigao Ivica Andrejić u posljednjoj minuti prvog dijela. Josip šoštar svojim zgodicima u 68. i 75. minuti potvrdio je gostujuću pobjedu, dok je konačnih 5:3 postavio igrač Borove Mateo Grobotek deset minuta prije kraja utakmice.

Borova – Lukač 05 3:5
Igrač utakmice: Josip Šoštar

U Četekovcu, u susjedskom dvoboju između domaćeg Dinama i Mikleuša, bila je prava golijada. Postignuto je ukupno 17 zgoditaka. U prvom dijelu domaća momčad povela je 6:0 zgodicima Mateja Dorinke u petoj, 15. i 27., Goroslava Rukavine u 24. i 40. te autogolom Filipa Mrve u 29. minuti. Dragan Tupina postiže prvih gostujući pogodak u 48. minuti. Minutu kasnije Leon Kokoška pogađa gostujuću mrežu. Ivan Ugarković u 56, minuti pogodio je za goste, dok je deset minuta kasnije domaći igrač Dario Lončarek pogodio za 8:2. Slijede četiri gostujuća pogotka. Strijelci su bili Tomislav Giber u 69., domaći igrač Alen Šarec u 75., Josip Kokoška u 76. i Zlatko Sabo u 80. minuti. Domaću pobjedu od 11:6 svojim zgodicima potvrdili su Leon Kokoška u 82. i 84. te Matej Dorinka u 89. minuti.

Dinamo Četekovac – Mikleuš 11:6
Igrač utakmice: Leon Kokoška

Crnac se nakon domaćeg poraza od Slavnije iskupio na gostovanju kod Zrinskog u Novoj Bukovici. Gosti su poveli pogotkom Dominika Kapetanovića u 13. minuti. U 72. minuti gosti su ostali s deset igrača na terenu jer je “pocrvenio” Alen Keler. Brojčanu nadmoć koriste igrači Zrinskog i deset minuta prije kraja utakmice dolaze do izjednačenja zgoditkom iskusnog Danijela Podmanickog. Krenulo se na sve ili ništa u čemu su više sreće imali gosti. Pogotkom Matije Bošnjaka u 85. minuti dolaze do pobjede i tri boda.

Zrinski Nova Bukovica – Crnac 1:2
Igrač utakmice: Matija Bošnjak

Rezovac je na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima poveo 2:0 zgodicima mladog Luke Rajkovića u 22. i iskusnog Marina Đurđevića u 44. minuti. U 66. minuti Ivo Jukić smanjio je gostujući prednost na 2:1. Gosti su pobjedu od 4:1 potvrdili zgodicima Silvija Buzuka u 76. i Marina Đurđevića u 84. minuti.

Slavonija Sladojevci – Rezovac 1:4
Igrač utakmice: Marin Đurđević

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content