4. NL BJ-KC-VT Sloga na svom Jelsinu kompletna dočekuje Bratstvo, Slatina bez tri prvotimca putuje u Molve

Nakon županijskog derbija koji je prošle subote odigran u Slatini, nogometaši Slatine i Sloge iz Zdenaca ove subote, 18. svibnja u 17:30 sati igraju utakmice 24. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Slatina nakon domaćeg poraza od Sloge putuje kod Mladosti u Molve.

Mladost je ovog proljeća osvojila samo sedam bodova i nalazi se na 13. mjestu na tablici. Ipak, to je momčad koje se ne smije podcijeniti. Od tih sedam osvojenih bodova Mladostaši su tri osvojili na gostovanju kod drugoplasirane Bilogore ’91 u Grubišnom Polju.

Momčad trenera Darka Krsnika ne može u Molve putovati s motom “lako ćemo” jer samo punim angažmanom može doći do pozitivnog rezultata, posebice što u subotnjoj utakmici neće moći računati na tri standardna prvotimca, prvog strijelca kluba Matiju Bubaša te Denisa Petrinjaka i Doriana Bogatija, dok u domaćem sastavu pravo nastupa nema Josip Vindić.

Sloga će na krilima pobjede na gostovanju u Slatini pokušati doći do trećeg uspjeha u nizu. Na svom Jelsinu ugošćuje Bratstvo iz Kunovca. Bratstvo trenutno ima dva boda više od Sloge te bi domaća momčad pobjedom “preskočila” svoje subotnje goste.

U domaćoj momčadi nema kažnjenih igrača, a u redovima Bratstva zbog tri žuta kartona neće moći zaigrati Ilija Krčalić.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

4. NL BJ KC VT

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content