PREMIJER ŽNL Lokalni derbi u Lukaču, Mladost ugošćuje Zrinski, Bratstvo putuje u Rezovac

Ovog vikenda igraju se utakmice 24. kola Premijer županijske nogometne lige.

Prve dvije utakmice igraju se u subotu, 18. svibnja u 17:30 sati. U Lukaču se igra susjedski derbi u kojem će domaća momčad ugostiti Dinamo iz Kapele Dvora. Prema posljednjim rezultatima, domaćin bi trebao bi biti bliže osvajanju tri boda. Ipak, u lokalnim derbijima na rezultat može utjecati niz sitnica, koje mogu do pobjede dovesti obje momčadi.

U drugoj utakmici Suhopolje je na stadionu Park domaćin Dinamu iz Četekovca. Domaća momčad usprkos brojnim problemima s nekompletnim sastavom u posljednja tri kola osvojila je sedam bodova, dok Dinamo ima niz od šest utakmica s pet pobjeda i jednim remijem. Ovdje bi moglo biti neizvjesno do posljednje minute susreta.

Preostalih pet utakmica igra se u nedjelju, 19. svibnja u 17:30 sati. Vodeća Mladost u Čačincima ugošćuje Zrinski iz Nove Bukovice. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok u gostujućim redovima pravo nastupa nemaju Mihael Topolovec i Silvio Matota. Sve osim domaće pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

Drugoplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja putuje na rezovačko Lanište. Gosti su i dalje u igri za naslov prvaka i cilj im je samo pobjeda. Trener Rezovca Mihael Timer ne može računati na Silvija Buzuka i Matiju Toljana. Iako će domaća momčad pokušati doći do pozitivnog rezultata, gosti bi trebali biti bliži pobjedi.

Nogometaši Mikleuša u posljednje vrijeme počeli su vrijedno sakupljati bodove na svom terenu pa će taj niz pokušati nastaviti u ogledu s Voćinom, koji je u posljednjih šest kola osvojio samo pet bodova. U gostujućem sastavu neće moći istrčati Gabrijel Nikolić.

Crnac je domaćin Slavoniji iz Sladojevaca. Gostima je ovo posljednja prilika za bijeg sa začelja, dok bi domaća momčad pobjedom mogla praktički potvrditi opstanak u ligi.

Borova će ugostiti milanovački Sokol. Obje momčadi su u opasnoj zoni na tablici te će nastojati doći do tri vrijedna boda.

Na listi strijelaca vodeći je Marin Čavić iz Mladosti s 33 pogotka. Matej Dorinka iz četekovačkog Dinama postigao je 27 zgoditaka. Treće mjesto dijele Dino Milinović iz Bratstva i Florijan Rupčić iz Mladosti sa po 24, dok je četvrti igrač Lukača 05 Antonio Babec, koji je postigao 21 zgoditak.

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

Premijer 24. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content