4. NL BJ-KC-VT Sloga iskoristila igrača više i došla do tri boda u Slatini

U županijskom derbiju 23. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, na stadionu Antuna Tone Butorca, momčad Slatine ugostila je Slogu iz Zdenaca.

U osmoj minuti nakon prekršaja na Mateju Kupresu, Matija Bubaša udarcem s bijele točke doveo je Slatinu u prednosti. Desetak minuta kasnije ozlijedio se gostujući vratar Petar Ćiš. Svi su vjerovali da je domaća ekipa na pragu nove pobjede, pa je na vrata stao novopostavljeni trener Sloge Goran Bulić. Matija Bubaš u dva navrata mogao je povećati domaću prednost, ali je bio neprecizan.

Gosti se “bude” te u 29. minuti Matheus Felipe De Jesus Silva, nakon solo prodora, poravnava rezultat na 1:1.

Minutu prije odlaska na odmor, zbog namjernog prekršaja, “pocrvenio” je igrač Slatine Dorian Bogati.

Već nakon četiri minute igre u nastavku, nakon asistencije Matheusa Felipea De Jesus Silve, Danijel Zebec dovodi Slogu u prednost. Slatinčani su, usprkos igraču manje, krenuli na sve ili ništa, no gostujući pobjedu svojim zgoditkom potvrdio je Marin Zdelar u trećoj minuti sudačke nadoknade.

– Nismo zadovoljan suđenjem, ali to ne želim komentirati. Iako smo se dobro pripremali za ovu utakmici, danas nismo bili “pravi”. Više od 60 minuta igrali smo s igračem manje, nakon čega se među nas uvukla nervoza. Idemo dalje i pokušat ćemo ovaj poraz ispraviti u idućem kolu u Molvama- svoje viđenje utakmice iznio je trener Slatine Darko Krsnik.

Gostujući trener Goran Bulić bio je zadovoljan.

– Iako sam se oprostio od vratarske karijere morao smo ponovno stati između vratnica. Mi smo bili oslabljeni, a Slatina je bila favorit. Svi su na terenu odradili ono što smo se dogovorili i niti u jednom trenutku se nismo predali. Svi su dali sve od sebe te smo došli do pobjede- sretan je bio Goran Bulić.

Slatina – Sloga Zdenci 1:3
Igrač utakmice: Matheus Felipe De Jesus Silva

tablica 11

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content