4. NL BJ-KC-VT Slatina putuje u Legrad, a Sloga dočekuje Podravac

Ovog vikenda igraju se utakmice 22. kola 4. nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Sutra u 17 sati momčad Slatine gostuje kod Graničara u Legradu. Iako se subotnji domaćini slatinskih nogometaša nalaze tek na 12. mjestu na tablici, ne smije ih se olako shvatiti jer su se pokazali kao tvrd suparniku svim momčadima u ligi, posebice na svom terenu. Slatina je u rezultatskom usponu. Momčad je nanizala četiri prvenstvene pobjede te se očekuje da će se nakon poraza u Kupu na gostovanju kod vodećeg premijerligaša Bratstva u Gornjem Bazju vratiti pobjedama.

– Uz poraz, nekolicina igrača u našoj momčadi se ozlijedila te je upitno u kojem ćemo sastavu otputovat na gostovanje u Legrad- nakon gostovanja u Gornjem Bazju rekao nam je trener Slatine Darko Krsnik.

Zbog tri žuta kartona u sastavu Slatine sigurno neće zaigrati Dorian Bogati, dok bi momčad Graničara trebala biti kompletna.

U Zdencima nakon poraza u Kup utakmici s Mladosti u Čačincima došlo je do novih turbulencija. Trener Sloge Danijel Ciglar podnio je ostavku. Usprkos tome, u klubu žele ostati “hladne glave” uoči domaće utakmice s Podravcem iz Virja. Iz kluba poručuju da im je cilj osvajanje tri nova boda s kojima bi ostali u borbi za vrh tablice.

U domaćim redovima nema kažnjenih igrača, dok u momčadi Podravca pravo nastupa nema Bernard Cik.

tablica 2

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content