PREMIJER ŽNL Mladost bolja od Rezovca, Mikleuš iznenadio Kapelčane

Derbi 20. kola Premijer županijske nogometne lige između Suhopolja i vodećeg Bratstva iz Gornjeg Bazja igrao se u subotu na stadionu Park pred petstotinjak gledatelja. U 14. minuti gostujući vratar Leo Kirin zaustavio je domaći napad za što je “nagrađen” žutim kartonom. Osam minuta kasnije prvi topnik gostiju Dino Milinović dovodi svoju momčad u prednost i s tim se rezultatom otišlo na odmor. U 54. minuti iskusni Zdenko Lončarek poravnao je rezultat na 1:1. U 71. minuti zbog neprimjernog ponašanja isključen je kapetan Suhopolja Dominik Šanatvec. Tri minute kasnije Filip Rebić dovodi Bratstvo ponovno u prednost, a konačnih 3:1 za goste postavio je Dario Godeč četiri minute prije kraja utakmice.

– Čestitam igračima obje momčadi na fer i korektnoj igri te zahvaljujem domaćem klubu na gostoprimstvu. Ton igri naše momčadi dao je Kristijan Mrazović- rekao nam je trener Bratstva Elvis Vinak.

Suhopolje – Bratstvo Gornje Bazje 1:3
Igrač utakmice: Kristijan Mrazović

U Čačincima su igrali drugoplasirana Mladost i Rezovac. Obje momčadi nisu bile kompletne. Domaća momčad povela je pogotkom Mateja Rukavine dvije minute prije odlaska na odmor, a pobjedu je potvrdio Dražen Duspara golovima u 73. i 76. minuti.

Mladost Čačinci – Rezovac 3:0
Igrač utakmice: Dražen Duspara

Nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Rezovcu, Mikleuš je na svom terenu iznenadio Dinamo iz Kapele Dvora. Domaća momčad povela je pogotkom Ivana Tomića u četvrtoj minuti. Kapetan Mikleuša Tomislav Giber u 50. minuti s bijele točke povećava prednost svoje momčadi na 2:0. Povratnik u sastav Dinama Slavko Jagarinac devet minuta kasnije smanjio je rezultat na 2:1, a na kraju je iskusni Ivan Ugarković zgodicima u 71. i 73. minuti potvrdio domaću pobjedu.

Mikleuš – Dinamo Kapela Dvor 4:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

U Četekovcu se igrao susjedski derbi između domaćeg Dinama i Voćina. Dinamo je poveo pogotkom Mislava Jagnjića u 35. minuti. U drugoj minuti nastavka igre kapetan Voćina Hrvoje Čović s bijele točke poravnao je rezultat na 1:1. Isti igrač u 66. minuti ubacuje loptu u mrežu svog vratara za novu prednost Dinama 2:1. Nikola Tomić pogađa domaću mrežu u 81. minuti za novu izjednačenje 2:2. Tri minute prije kraja utakmice teren je morao napustiti Hrvoje Čović zbog drugog žutog kartona. Konačnih 3:2 za Dinamo postavio je igrač Voćina Ivan Čović u trećoj minuti sudačke nadoknade, kada je nehotično svladao svog vratara Matea Đorđevića.

Dinamo Četekovac – Voćin 3:2
Igrač utakmice: Dario Lončarek

Lukač 05 došao je, na svom terenu, do 3:0 pobjede nad nogometašima Crnca. Mateo Rajnović doveo je Lukačane u prednost 1:0 pogotkom u 24. minuti, a pobjedu su potvrdili svojim zgodicima Antonio Babec u 74. i Josip Šoštar u 84. minuti.

Lukač 05 – Crnac 3:0
Igrač utakmice: Mateo Rajnović

Nogometaši Borove ponovno su se pokazali čvrstim domaćinom. U susretu sa Slavonijom iz Sladojevaca poveli su zgodicima Matea Gegića u 15. i Darka Obžetića u 78. minuti. Konačnih 2:1 postavio je gostujući Mihael Novaković šest minut prije kraja utakmice.

Borova – Slavonija Sladojevci 2:1
Igrač utakmice: Nikola Novosel

Zanimljivo je bilo u Milanovcu gdje su se Sokol i Zrinski iz Nove Bukovice borili za bodove spasa. Gosti koriste dvije pogreške domaće obrane i zgodicima Roberta Šomođija u desetoj i 17. minuti vode 2:0. Igrači trenera Antonija Ilijaševića se bude. Denis Kovač pogotkom minutu prije odlaska na odmor smanjuje gostujuću prednost na 2:1. Na isteku sata igre Robert Šomođi još jednom je izmakao pažnji domaće obrane i Zrinski vodi 3:1. Domaća momčad sve baca u napad. Domagoj Jendrašić s dva efektan pogotka u 66. i 77. minuti izjednačio je rezultat na 3:3. Domaći nogometaši su nizali prigode, ali su i gosti jednom opasno zaprijetili pogodivši okvir vrata. Rezultat je ostao 3:3.

Sokol Milanovac – Zrinski Nova Bukovica 3:3
Igrač utakmice: Domagoj Jendrašić

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content