Još jedna nagrada: Eurogol Maria Kolakovića, veznjaka Borove, izabran za najljepši “Niželigaški gol tjedna”

Gotovo četiri godine bio je bez postignutog gola, a sada je, s prvim kojeg je zabio nakon dugo vremena, oduševio sve ljubitelje amaterskog nogometa.

Mario Kolaković, veznjak nogometnog kluba Borova novi je ponosni autor najljepšeg niželigaškog gola tjedna, atraktivnog natjecanja u organizaciji sportske platforme Sofascore. Nagrada drugi tjedan zaredom ide u Virovitičko-podravsku županiju.

Igrala se 89. minuta utakmice gostovanja Borove kod Rezovca. Kolaković je primio loptu 30-ak metara od gola i potegnuo, a lopta je laganim vanjskim felšom ušla u same rašlje.
Sjajan pogodak pogledajte OVDJE

Nažalost za Borovu, sjajan pogodak Kolakovića nije bio dovoljan, na kraju su ipak upisali poraz 3:2 i ostali u donjem dijelu ljestvice, s nadom i željom da se i sljedeće sezone u Borovi igra Premijer ŽNL.

– Ovo je najljepši pogodak koji sam zabio u karijeri. Nismo dobro ušli u utakmicu i brzo smo gubili 3:0. Ali zabili smo dva gola u zadnjih pet minuta i da je utakmica trajala još malo duže, vjerojatno bi i izjednačili. Sezona je teška, ali uvjeren sam da ćemo ostati u ligi- rekao nam je 23-godišnji Kolaković.

Mala utjeha u rezultatski neizvjesnoj sezoni bit će što, zahvaljujući ovom golu, Kolaković ulazi u veliko finale “Niželigaškog gola tjedna” i na kraju sezone može svom klubu osigurati vrijedno sponzorstvo Sofascorea.

(Sofascore)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content