PREMIJER ŽNL Vodeći očekuju domaće pobjede: Zanimljiva utakmica na stadionu Kurija

Ovog vikenda igraju se utakmice 15. kola Premijer županijske nogometne lige.

U subotu 16. ožujka u 15 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju vodeće Bratstvo će ugostiti Zrinski iz Nove Bukovice. Domaća momčad trebala bi biti kompletna i punim angažmanom računa na osvajanje tri boda. Gosti su prošlo kolo pokazali da će u drugom dijelu natjecanja biti puno čvršći nego jesenas. Gostujući trener Hrvoje Ratković ne može računati na Renata Matotu.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju 17. ožujka u 15 sati.

Drugoplasirana Mladost u svojoj “Rupi” u Čačincima ugošćuje Borovu. Domaći su favoriti i sigurno će željeti riješiti pitanje pobjednika što ranije. Gosti će igrati bez opterećenja, ali s nadom da mogu iznenaditi domaću momčad. U domaćoj momčadi ne može igrati Ivan Jelenčić, a kod gostiju Matija Huber.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru igra se derbi gornjeg dijela tablice. Dinamo je domaćin Voćinu. Obje momčadi neće biti kompletne. Mile Grdić ne može računati na Slavena Markovića i Vladimira Puškarića, dok u sastavu Voćina neće moći zaigrati iskusni Hrvoje Čović. Momčad koja lakše prebrodi te izostanke bit će bliža pobjedi.

Suhopolje nakon pobjede u Lukaču ima još jedno gostovanje, putuje u Mikleuš. Gosti bi trebali biti kompletni, dok će u domaćem sastavu izostati Antonio Pejazić. Suhopolje bi trebalo biti bliže osvajanju tri boda.

Lukač 05 nakon domaćeg poraza od Suhopolja tražit će iskupljenje kod Slavonije u Sladojevcima. Međutim, u gostujućim redovima neće moći zaigrati dva bitna igrača, Antonio Babec i Karlo Pelko, dok bi domaći sastav trebao biti kompletan. Domaća momčad pobjedom bi mogla napustiti posljednje mjesto na tablici.

Rezovac, i dalje bez Tonija Zebe, ugošćuje Dinamo iz Četekovca. Domaća momčad ići će na sve ili ništa kako bi se odmaknula iz donjeg dijela tablice.

Crnac će ugostiti milanovački Sokol. Domaći nogometaši nastojat će uzvratiti gostima za jesenski poraz, dok će igrači trenera Antonija Ilijaševića na krilima dobre igre u susretu s Čačinčanima pokušati doći do pozivnog rezultata. U gostujućoj momčadi neće moći igrati Matej Horvat.

Na listi strijelaca vodeći je Marin Čavić iz Mladosti s 25, a drugi je igrač Dinama iz Četekovca Matej Dorinka sa 17 pogodaka. Na trećem mjestu je Dino Milinović iz Bratstva s 15, dok je igrač Lukača 05 Antonio Babec četvrti s 13 zgoditaka.

tablicaa 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content