1. ŽNL Mladost “pobjegla” No limit TVIN-u na pet bodova prednosti

Već u prvom proljetnom kolu igrao se derbi vodećih momčadi u 1. ŽNL.

MLADOST (V) – NO LIMIT TVIN 3:2

Vodeća Mladost na svom Parku u Vukosavljevici, pred preko 300 gledatelja, ugostila je drugoplasirani No Limit TVIN. Domaća momčad povela je pogotkom Domagoja Pakšeca u 25. minuti, a desetak minuta prije odlaska na odmor poravnao je Theo Filipović. Na samom početku drugog dijela igre Mateo Nemčec svojim zgoditkom ponovno dovodi domaću momčad u prednost. Stipo Djak u 77. minuti s bijele točke povećava prednost Mladosti na 3:1. U drugoj minuti sudačke nadoknade Theo Filipović svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 3:2.

DRAVA – DOŠK 2:1

DOŠK iz Dolaca poveo je na gostovanju kod Drave u Terezinom Polju zgoditkom Marijana Šaleka u 22. minuti. U drugom dijelu utakmice Ivan Crnojević s dva svoja pogotka preokreće rezultat u domaću korist za konačnih 2:1. Prvi je postigao u 57., a drugi u 65. minuti.

CROATIA – OREŠAC 1:0

Croatia je u Grabrovnici minimalno svladala Orešac. Jedini pogodak na utakmici postigao je Mario Barčan u osmoj minuti.

PODGORJE – OMLADINAC 1:2

U virovitičkom gradskom derbiju Omladinac iz Korije pobijedio je Podgorje na njegovom travnjaku. Gosti su poveli zgoditkom Rafaela Deskara tri minute prije odlaska na odmor, a poravnao je Luka Vukšić u 74. minuti. Pobjedu i tri boda gostujućoj momčadi donio je svojim pogotkom s bijele točke Marko Šandrk dvije minute prije kraja utakmice.

DINAMO (J) – MUNJA 3:0

Dinamo je u Josipovu bio bolji od Munje iz Velikog Rastovca 3:0. Strijelci su bili Milenko Beneš u 11., Antun Dunković u 43. i Brazilac Ribeiro De Oliveira Matheus Vinicius u 61. minuti.

tablicaa 1

(www.icv.hr, mš, foto: HNK Mladost Vukosavljevica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content