PRIPREMNE UTAKMICE Virovitica pobijedila Ferdinandovac, Pitomača remizirala s Tehničarom, a Bratstvo svladalo Dinamo

Protekle subote odigrano je nekoliko pripremnih utakmica.

Virovitica je rezultatom 1:0 svladala Ferdinandovac na njegovom terenu. Odličnu igru virovitički trećeligaša potvrdio je prvim zgoditkom i prvom pobjedom u pripremnom razdoblju. Na asistenciju Jure Kasumovića, zgoditak je postigao Mateo Novaković.

Pitomača i Tehničar iz Cvetkovca remizirali su 2:2. Pogotke za Pitomaču postigli su Fran Kožarić i Deni Hajdarović.

Lukač 05 bio je bolji od Kalinovca 3:1. Dva pogotka za Lukač 05 postigao je Josip Šoštar, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Krešimir Pipić.

Slatina je na stadionu Antuna Tone Butorca svladala Rezovac 3:1. Pogotke za domaću momčad postigli su Benjamin Dijanešić te igrači Rezovca Ivan Pilinger i Matija Toljan koji su matirali vlastitog vratara. Gostujući zgoditak postigao je Dario Kovačević.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo je pobijedilo Dinamo iz Kapele Dvora 2:1, a obje momčadi istrčale su u nekompletnim sastavima. Bratstvo je u prednost doveo Filip Rebić. Stjepan Rajnović mogao je poravnati s bijele točke, ali je bio neprecizan. Na početku drugog dijela izjednačujući zgoditak za Dinamo postigao je Rene Prugovečki. Pobjedu domaćoj momčadi svojim drugim pogotkom, nakon solo prodora, donio je Filip Rebić.

Suhopolje je izgubilo u Grubišnom Polju od domaće Bilogore 91 rezultatom 1:0.

Sloga iz Zdenaca svladala je Mladost u Vukosavljevici 3:1. Pogotke za goste iz Zdenaca postigli su Petar Špoljarić, Marko Mataija i Brazilac Marcus, dok je jedini pogodak za domaću momčad postigao Stipo Djak.

DOŠK iz Dolaca bio je bolji u Orahovici od Papuka Osječko 1664. rezultatom 3:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Toni Sitar, Ivan Bišćan i Marijan Šalek, dok je za Papuk Osječko 1664. strijelac bio Franjo Orina.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content