Poznati detalji prometne nesreće na virovitičkoj obilaznici u kojoj je ozljede zadobilo čak pet osoba

Poznati su detalji prometne nesreće koja se u petak, 16. veljače u 18:15 sati dogodila na južnom čvoru obilaznice Virovitice u kojoj je čak pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Kako je priopćila PU virovitičko-podravska, vozačica osobnog automobila starosti 26 godina, dolazeći na križanje iz pravca Bilogorske ulice u Virovitici, skrenula je u lijevo, a da se prethodno nije uvjerila da može skrenuti i uključiti se u promet na cesti s prednošću prolaska.

U tom trenutku je iz pravca Grubišnog Polja cestom naišao osobni automobil kojim je upravljao 32-godišnjak, koji je u pokušaju izbjegavanja sudara skrenuo u lijevo. Do bočnog sudara ova dva osobna automobila je došlo na sredini kolnika, pri čemu je vozilo kojim je upravljala vozačica odbačeno i ostalo zaustavljeno na kolniku, dok je vozilo kojim je upravljao vozač od siline udarca odbačeno u stranu i udarilo u prometni znak, nakon čega je niz kosinu zelene površine pokraj ceste sletjelo na oranicu.

U ovoj prometnoj nesreći su lake tjelesne ozljede zadobili vozač i tri putnika u vozilu kojim je upravljao i jedna putnica iz vozila kojim je upravljala vozačica, stoji u priopćenju policije.

(PU virovitičko-podravska)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content