WINTER INDOOR CUP Virovitici pripalo treće, a Suhopolju četvrto mjesto: Lovro Vuković najbolji vratar

U sportskoj dvorani u Garešnici nastavljen je malonogometni turnir Winter Indoor cup.

U uzrastu U-9 uspješno su nastupile ekipe Virovitice i Suhopolja. Virovitica je u skupini pobijedila Moslavinu 3 iz Kutine rezultatom 2:0 i Daruvar 3:1, dok je s Mladosti iz Ždralova odigrala 0:0.

Suhopolje je u skupini pobijedilo Moslavinu 2 iz Kutine 7:0 i Slavonac iz Lipovljana 4:0, dok je izgubilo od domaćeg Garića 2:0.

U četvrtfinalu je Virovitica odigrala s mađarskim Kozármislenyem 0:0, a boljim izvođenjem penala 5:4 plasirala se u polufinale. Suhopolje je u četvrtfinalu bilo bolje od prve ekipe kutinske Moslavine 3:1.

U polufinalu je Virovitica izgubila od Nogometne akademije M-M iz Sesveta 2:0, a Suhopolje je po drugi put poraženo od Garića, ovog puta rezultatom 2:1.

U susretu za treće mjesto Virovitica je nadjačala Suhopolje 4:1.

Vratar Virovitice Lovro Vuković proglašen je za najboljeg vratara turnira, a tijekom cijelog natjecanja na tribinama su roditelji mladih igrača iz Virovitice i Suhopolja zajednički navijali za obje ekipe.

U konkurenciji U-11 igrala je ekipa Suhopolja. U skupni je Suhopolje pobijedilo Moslavinu 2 iz Kutine 3:1 i Hajduk iz Hercegovca 4:0, dok je s Hajdukom iz Pakraca odigralo 0:0. U četvrtfinalu je treća ekipa kutinske Moslavine bila bolja od Suhopolja 1:0.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content