PRIPREMNE UTAKMICE Remi Dinama i Hajduka: Slatina uvjerljiva, Lukač 05 slavio protiv juniora Virovitice

U nedjeljnim pripremnim nogometnim utakmicama strijelci su bili izuzetno raspoloženi.

Omladinac je u Koriji svladao Gradinu 5:0. Po dva zgoditak postigli su Marko Šandrk i Matija Đurđević, dok je jednom strijelac bio Antonio Štefanec.

Borova je bila bolja od No Limit TVIN-a 5:2. Dva pogotka za Borovu postigao je Darko Obžetić, dok su po jednom gostujuću mrežu pogodili Mateo Gegić, Darko Kozlinger i Dominik Hodak. Strijelci za No Limit TVIN bili su Renato Petričević i Karlo Jovanović.

Orešac je nadjačao Bušetinu 1947. u njezinom Bereku rezultatom 3:2. Dvostruki strijelac za Orešac bio je Matej Nemet, dok je Roberto Lukinić jednom pogodio domaću mrežu. Zgoditke za Bušetinu 1947. postigli su Patricio Munjeković i Michael Fučkar.

U Kapela Dvoru Dinamo i Hajduk iz Hercegovca odigrali su 1:1. Gosti su poveli s bijele točke zgoditkom Domagoja Bašljana, dok je u drugom dijelu poravnao, također s bijele točke, Rene Prugovečki.

Lukač 05 svladao je juniore NK Virovitice 3:1. Dva pogotka za Lukač 05 postigao je Josip Šoštar, dok je jednom strijelac bio Krešimir Pipić. Jedini pogodak za mlade Virovitičane postigao je Francuz Dylan Lloris Junior ABE.

Slavonija iz Sladojevaca pobijedila je Grabić 5:0. Po dva pogotka postigli su Mihael Novaković i Tin Vencl, dok je jedom suparničku mrežu pogodio Ivo Jukić.

Milanovački Sokol pobijedio je Sveti Đurađ 6:0. Dvostruki strijelci su bili je Denis Kovač i Antonio Prpić, a po jednom su domaćeg vratara svladali Domagoj Jendrašić i Dorian Uzelac.

FEŠK iz Feričanaca pobijedio je DOŠK u Dolcima 2:0. Pogotke su postigli Marija Pavlović i Fabijan Kuprešanin.

Slatina je uvjerljivo pobijedila Dinamo iz Četekovca 7:0. Tri zgoditka postigao je Matej Kupres, dok su po jednom strijelci bili Matija Bubaš, Toni Hudoletnjak, Benjamin Dijanešić i Patrik Fotez.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo je ugostilo četvrtoligaša Ferdinandovac. Nakon nekoliko odličnih prigoda na samom kraju prvog dijela goste je u prednost doveo Josip Ivačić, a početkom nastavka na 1:1 je poravnao Matko Reščić. Pet minuta prije kraja minimalnu pobjedu Ferdinandovcu donio je Valentino Paradinović.

Mladost iz Vukosavljevice pobijedila je Otrovanec 8:0. Četiri pogotka postigao je Domagoj Pakšec, dva puta strijelac je bio Mateo Nemčec, dok su po jednom su pogotke postigli Sven i Ivica Jurić.

Dinamo je u Josipovu na svojoj Ciganki pobijedio Standard iz Nove Šarovke zgodicima Tomislava Androša, Dejana Mioljevića i Željka Lukanića.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content