PRIPREMNE UTAKMICE Virovitičani i dalje bez postignutog pogotka: Remi Pitomače, čačinačka Mladost uvjerljiva

U subotu je odigrano nekoliko zanimljivih pripremnih nogometnih utakmica.

Virovitica niti u četvrtom pokušaju nije uspjela postići pogodak. Ovog puta na terenu Sportskog centra Vegeška gradski trećeligaš je remizirao s Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Pitomača, drugi županijski trećeligaš, kod Moslavine u Kutini odigrala je 4:4. U utakmici punoj rezultatskog preokreta pogotke za Pitomaču postigli su Marko Matančić, Karlo Jakupec, Alen Jantol i Fran Kožarić.

Sloga iz Zdenaca svladala je Suhopolje na njegovom stadionu Park 3:1. Za pobjedničku momčad dva pogotka postigao je Petar Špoljarić, a jednom je domaću mrežu pogodio Marko Mataija. Jedini pogodak za Suhopolje postigao je Zdenko Lončarek.

Mladost iz Čačinaca došla je do uvjerljive pobjede u Voćinu nad istoimenom domaćom momčadi 10:1. Marin Zuanović postigao je četiri, Marin Čavić tri, a Florijan Rupčić dva pogotka, dok je jednom mrežu Voćina pogodio domaći igrač. Jedini pogodak za Voćin postigao je Franjo Tunić.

Rezovac je na svom Laništu ugostio Brtoniglu iz Nove Vasi i pobijedio 3:1. Dvostruki strijelac za Rezovac bio je Antonio Tunić, dok je jednom mrežu momčadi iz Istre pogodio Mateo Tomić.

Podgorje je bilo bolje od Graničara iz Okrugljače 4:3. Dva pogotka za Podgorje postigao je Matia Horvat, dok su po jednom strijelci bili Tomislav Turnaj i Mateo Jurković. Pogotke za goste iz Okrugljače postigli su Marko Glumpak, Patrik Pankasz i Kristijan Veg.

Na stadionu školski vrt u Gornjem Bazju Bratstvo je zgodicima Antonija Paulovića i Dine Milinovića savladalo 2:0 Mladost iz Vukosavljevice.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content