Održana izvještajna skupština NK Podgorje: Ove godine klub dobiva rasvjetu i navodnjavanje nogometnog terena

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorja sinoć (subota) je održana izvještajna skupština županijskog nogometnog prvoligaša Podgorja. Uoči skupštine, izaslanstvo kluba položio je buketu i zapalilo lampione ispred spomen obilježja poginulim braniteljima u Domovinskom ratu koje se nalazi u centru Podgorja.

Izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godini podnijeli su predsjednik Milan Krmpotić i tajnik Igor Potrata, a izvješće Nadzornog odbora podnioje Danijel Kaselj. Sva izvješća usvojena su jednoglasno. Nakon toga prezentirani su plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

NK Podgorje u svoju 51. godinu ulazi kao stabilni županijski prvoligaš. U klubu, uz seniorsku momčad, trenutnu djeluje selekcija U-15, a u planu je formiranje još jedne mlađe selekcije. Ove godine, uz redovno treniranje i natjecanje, u klubu planiraju poboljšanje uvjeta rada.

Rad skupštine i kluba pozdravili su predstavnici NK Sveti Đurađ, NK Sokol, Udruge mladeži Golo Brdo i tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac. Rad skupštine pozdravio je i pročelnik gradskog Upravnog odbora za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

– Ove godine svim nogometnim klubovima bit će kompletirana infrastruktura, tako da će na terenu NK Podgorje biti izgrađen automatski sustav za navodnjavanje i bit će postavljena rasvjeta- najavio je Alen Bjelica.

Sve nazočne je pozdravio dugogodišnji član kluba i nekadašnji igrač Pero Bosanac. Zahvalnicu za uspješnu suradnju sa Sportskom zajednicom grada Virovitice predsjednik kluba Milan Krmpotić uručio je tajniku Sportske zajednice Tihomiru Majstoroviću.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content