Mladi nogometaši Škole nogometa NK Virovitice gostovali kod vršnjaka iz NK Osijek

U cilju podizanja kvalitete u Školi nogometa NK Virovitice uz redovna natjecanja organiziraju se odlasci na pripremne utakmice i turnire gdje selekcije igraju s najboljim ekipama iz Hrvatske i susjednih država.

U sklopu tog programa mladi nogometaši Virovitice jučer (srijeda) su gostovali kod vršnjaka jedne od najboljih škola nogometa u regiji- NK Osijek. U Osijek su, na stadionski kompleks OPUS arene, otputovali mlađi pioniri, pioniri i kadeti, gdje su na odličnim terenima Škole nogometa odigrali pripremne utakmice s osječkim vršnjacima.

Mlađi pioniri Osijeka na početku oba poluvremena postigli su po jedan zgoditak, da bi u samoj završnici došli do uvjerljive pobjede 5:0.

Pioniri Virovitice kvalitetnom igrom iznenadili su svoje domaćine i došli do pobjede 3:1. Poveli su zgodicima Gabrijela Iličića s bijele točke i iz igre, a treći pogodak postigao je Dominik Tot. U samoj završnici domaći pioniri uspjeli su smanjiti na konačnih 3:1.

Igrački i fizički puno jači kadeti Osijeka svladali su vršnjake iz Virovitice uvjerljivim rezultatom 8:0.

Nakon utakmica mladi virovitički nogometaši obišli su stadionski kompleks OPUS arene, koji uz odlični teren sa svim popratnim sadržajima ima i sedam trening terena.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content