PRIPREMNE UTAKMICE Bez pobjednika u Voćinu: Sokol slavio protiv Rezovca, Dinamo iz Kapela Dvora uvjerljiv na gostovanju u Svetom Đurađu

Momčadi su s odigravanjem pripremnih utakmica nastavile i jučer (nedjelja).

Na otvorenju terena s umjetnom travom sportskog kompleksa “Livadak” u Voćinu, istoimena domaća momčad ugostila je trećeligaša Viroviticu, a susret je završio bez pobjednika rezultatom 0:0.

Sokol je u Milanovcu svladao Rezovac 2:0 golovima Antonija Prpića i Karla Biondića. Gosti su u prvih pola sata imali više od igre, ali je domaći vratar Manuel Majer – Križ bio nesavladiv. 

Dinamo iz Kapele Dvora pobijedio je Sveti Đurađ na njegovom terenu 8:0. Obje momčadi nisu bile kompletne, ali se to kod gostuju manje osjetilo na konačnom rezultatu. Po dva zgoditka postigli su Rene Prugovečki, Dominik Sambol i Stjepan Rajnović, dok su po jednom bili precizni Jozo i Mirko Iličić.

Mladost iz Čačinaca pobijedila je Vihor u Jelisavcu 1:0 pogotkom Marina Čavića s bijele točke.

U Sladojevcima je Slavonija bila bolja od Munje iz Velikog Rastovca 2:0. Strijelci su bili Mihael Novaković i Antonio Radonjić.

Borova je pobijedila Orešac 4:1. Dva zgoditka za Borovu postigao je Vlado Pavlović, dok su po jednom gostujući mrežu pogodili Darko Obžetić i Nikola Liković. Jedini pogodak za Orešac postigao je Matej Nemet.

Bušetina 1947. i Omladinac iz Korije odigrali su 1:1. Strijelac za Bušetinu 1947. bio je Ante Martić, za Omladinac Marko Šandrk, a obje momčadi propustile su i po nekoliko izglednih prilika. 

Dinamo iz Josipova pobijedio je Miholjac na njegovom terenu 7:1. Četiri zgoditka postigao je Darko Kokoška, dva Antun Dunković, a jedan Josip Zajček. Jedini strijelac za domaću momčad bio je Danijel Čakanić.

DOŠK iz Dolaca pobijedio je u Zoljanu istoimenu domaću momčad 4:1. Dva pogotka postigao je Matija Zeman, a po jednom su se u strijelce upisali Toni Sitar i Marijan Šalek.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content