Donosimo raspored odigravanja prijateljskih nogometnih utakmica: Pitomača na pripremama u Dalmaciji, Virovitica gostuje u Novskoj i Voćinu

Kako odmiču pripreme nogometnih klubova, sve je veći broj dogovorenih prijateljskih utakmica.

Momčad trećeligaša Pitomače ovog vikenda otputovala je na mini pripreme u sjevernu Dalmaciju, gdje će uz treninge odigrati dvije utakmice. Danas (petak) ih očekuje utakmica s Polačom, dok će sutra snage odmjeriti s Pakoštanima.

Trećeligaš Virovitica sutra gostuje u Novskoj gdje će igrati s domaćim četvrtoligašem Libertasom u 15 sati.

Na stadionu Antune Tone Butorca momčad Slatine u 14:30 sati ugostiti će drugoplasiranu momčad Premijer županijske lige Mladost iz Čačinaca, a na stadionu Park, također u 14:30 sati, Suhopolje je domaćin Ferdinadovcu.

Sloga iz Zdenaca gostuje kod FEŠK-a u Feričancima, dok jesenski prvak Premijer županijske lige, Bratstvo, na svom Školskom vrtu u Gornjem Bazju u 15 sati igra s četvtoligašem Dinamom iz Predavca.

Pripremne utakmice igraju se i u nedjelju 11. veljače. U Milanovcu u 14 sati igraju dva susjedska gradska premijerligaša, Sokol i Rezovac. Županijski prvoligaša Sveti Đurađ, također u 14 sati, ugostit će premijerligaša Dinamo iz Kapele Dvora.

U bušetinskom Bereku igraju Bušetina 1947. iz Omladinac iz Korije. U Gorenjem Miholjcu Miholjac će ugosititi Dinamo iz Josipova. U Grabrovnici domaća Croatia igra s Mičetincem iz Koprivničko-križevačke županije, a Voćin će na otvaranju svog novog terena s umjetnom travom, na stadionu “Livadak”, u 14:30 sati odigrati utakmicu s Viroviticom.

Premijerligaš Borova na svom će terenu ugostiti županijskog prvoligaša Orešac. U Jelisavcu igraju Vihor i Mladost iz Čačinaca, u 15 sati DOŠK iz Dolaca gostuje kod Zoljana, dok u Sladojevcima igraju Slavonija i Munja iz Velikog Rastovca.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content