OPĆINA SOPJE Završeno postavljanje ograde na nogometnom igralištu u Novoj Šarovki

Na području općine Sopje djeluje šest nogometnih klubova, NK Vaška, NK Slavonac Novaki, NK Standard Nova Šarovka, NK Grabić, NK Dinamo Josipovo i NK Podravac Sopje, a da svi oni imaju adekvatne uvjete za svoj rad pobrinula se Općina Sopje koja u sve njih podjednako ulaže.

Postavljanje ograde na nogometnom igralištu u Novoj Šarovki je gotovo, a ovih dana postavit će se i nove klupe za rezervne igrače i delegata.

– I za ovaj projekt ostvareno je sufinanciranje, a ovog puta je riječ o Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Iznos sufinanciranja je 21 tisuća eura, ukupna vrijednost radova ostvarena nakon provedenog natječaja je 32.821,25 eura, tako da Općina Sopje financira razliku, odnosno 11.821,25 eura. Nakon provedenog natječaja, izvođenje radova je povjereno tvrtki Grgić promet, a sami radovi moraju biti usklađeni s propisima natjecanja, i s time bi, nakon ulaganja u prostorije svlačionica i sale mjesnog doma, bio zaokružen ciklus ulaganja u sportsku i osnovnu infrastrukturu na toj parceli- rekao je načelnik Općine Sopje Berislav Androš te dodao:

– Nogometni klub Standard se dugi niz godina natječe u županijskim ligama, a selekcija veterana redovno sudjeluje na državnim, ali i međunarodnim natjecanjima. Obzirom da klub zaista ima goste širokog spektra, odlučili smo odraditi i ovaj projekt kako bi igralište dobilo onu vizuru koju zaslužuje. Osim ograde, radi se o postavljanju novih kućica za rezervne igrače i delegata. Vjerujem da će ovo biti dobar poticaj za klub koji ove sezone pretendira za naslov prvaka u svojem rangu, odnosno 2. županijskoj nogometnoj ligi skupine Istok – zaključio je Androš.

NK Standard igraliste 4 Custom

(www.icv.hr, adf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content