PRIPREMNE NOGOMETNE UTAKMICE Čačinačka Mladost iznenadila Viroviticu, raspucani Kapelčani i Suhopoljčani

Lijepo i sunčano vrijeme jučer (nedjelja) je privuklo brojne gledatelje uz nogometne terene, kako bi vidjeli pripremne utakmice.

U Mikleušu su igrali drugoplasirana momčad Premijer županijske lige Mladost iz Čačinaca i trećeligaš Virovitica. Na početku su virovitički “crni” propustili nekoliko izglednih prilika za što ih je kaznio bivši igrač Antonijo Ognjenović ubacivši jedan “odbijanac” u nebranjeni dio mreže. Konačnih 2:0 postavio je Marin Zuanović u drugom dijelu susreta, kada je iskoristio jednu “poklon loptu” virovitičke obrane. Obje momčadi imale su još nekoliko prigoda za pogotke, ali mreže se nisu tresle. U obje momčadi nedostajalo je nekoliko standardnih prvotimaca.

Mladost iz Kloštra Podravskog pobijedila je šestoplasiranu momčad Premijer županijske lige Lukač 05 na njegovom terenu 4:3. Zgoditke za nekompletnu domaću momčad postigli su Filip Škaro, Antonio Babec i Josip Šoštar.

Lider Premijer županijske lige Bratstvo iz Gornjeg Bazja gostovalo je kod županijskog prvoligaša Svetog Đurađa. Domaća momčad povela je pogotkom Abdelrahmana Fawzya Youssefa Alija. Kvalitetniji gosti, koji su dan prije snage odmjerili s četvrtoligašem Slatinom, dolaze do preokreta i pobjede rezultatom 3:1. Dva pogotka za goste postigao je Dario Godeč, a jednom je domaću mrežu pogodio Leo Jelovečki. Gosti su propustili još nekoliko izglednih prigoda za pogotke.

Lider 1. županijske lige Mladost iz Vukosavljevice doputovao je na stadion Kurija u Kapelu Dvor na noge Dinamu bez vratara, što se osjetilo na konačnom rezultatu, jer je domaća momčad pobijedila s visokih 7:2. Dva zgoditka za četvrtoplasiranu momčad Premijer ŽNL postigao je Slavko Jagarinac, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Mirko Iličić, Slaven Marković, Rene Prugovečki, Vladimir Puškarić i Dominik Sambol. Pogotke za goste postigli su Josip Kovač i Ronaldo Meszeš.

Trećeplasirana momčad Premijer ŽNL, Suhopolje, na Ciganki u Josipovu pobijedila je domaći Dinamo 7:1. Po dva zgoditka za goste postigli su Ivan Ibriks i Zdenko Lončarek, dok su po jednom domaćeg vratara svladali Nikola Menegati, Leon Brdarić i Deni Kucljak. Jedini pogodak za domaću momčad, inače devetoplasiranu u 1. ŽNL, postigao je Darko Kokoška.

Županijski premijerligaš Sokol iz Milanovca svladao je Omladinac na njegovom travnjaku u Koriji 5:0. Dva pogotka postigao je Denis Kovač, a po jednom su mrežu domaćeg županijskog prvoligaša pogodili Dominik Tepeš, Hrvoje Javorović i Milorad Šipka.

Županijski prvoligaš Orešac na svom je terenu svladao županijskog drugoligaša Bušetinu 1947. rezultatom 1:0. Obje momčadi su bile u nekoliko navrata blizu postizanju pogotka, ali su bile neprecizne. Pitanje pobjednika riješio je Roberto Lukinić nekoliko minuta prije kraja utakmice s bijele točke.

Jedino je utakmica u Terezinom Polju između domaćeg županijskog prvoligaša Drave i premijerligaša Rezovca završila bez pogodaka (0:0).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content