Izvještajna skupština Nogometnog kluba Drava iz Terezinog Polja: Zvonimiru Špoljaru zlatna plaketa za doprinos u radu kluba

U Sportskom domu u Terezinom Polju proteklog je vikenda održana izvještajna skupština Mjesnog županijskog nogometnog prvoligaša Drave.

Skupštinu je otvorio Darko Orač, da bi vođenje preuzeo, u ime opravdano odsutnog predsjednika Ivana Ivanovića, Mario Špoljar.

Nakon usvajanja izvješća o radu, financijskog izvješća i izvješća Nadzornog odbora, sportsko izvješće podnio je trener Kristijan Brnadić. U planu rada za ovu godinu posebno je naglašena rekonstrukcija terena s postavljanjem automatskog sustava za navodnjavanje te po mogućnosti nabavka nove kosilice.

Uručene su tom prigodom zahvalnice i srebrna plaketa za pomoć u radu kuba. Zahvalnice su dobili Mateo Lončar, u čije je ime zahvalnicu preuzeo Matija Tkalčec te Jure Šojat, u čije je ime zahvalnicu preuzeo Kristijan Brnadić. Srebrnu plaketu za dugogodišnji trud, rad, zasluge te materijalnu i financijsku podršku klubu dobio je Renato Udovičić. Zlatnu plaketu za dugogodišnji trud, rad, zasluge te materijalnu i financijsku podršku klubu dobio je Zvonimir Špoljar.

Na kraju je rad skupštine pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Općine Lukač Tomislav Živković.

-Općina Lukač će i dalje podržavati rad Nogometnog kluba Drava. Uz redovno financiranje, možete računati da ćemo ove godine riješiti i postavljanje automatskog navodnjavanja na nogometnom terenu – naglasio je Živković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content