Pripremne nogometne utakmice ovog vikenda: Bratstvo dočekuje Slatinu, u Mikleušu igraju čačinačka Mladost i Virovitica

Kako su s treninzima počeli gotovo svi nogometni ligaši, ovog vikenda igra se i puno više pripremnih utakmica nego što je to bilo prije sedam dana.

Danas (subota) na nogometnom stadionu u Grabrovnici u 14:30 sati pripremnu utakmicu igraju drugoplasirani trećeligaš Pitomača i četvrtoligaš Borac iz Imbriovca.

U 15 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju jesenski prvaci Premijer županijske lige ugošćuju četvrtoligašku momčad Slatine.

U isto vrijeme županijski prvoligaš DOŠK iz Dolaca gostuje u susjednoj Osječko-baranjskoj županiji u Seoni, kod istoimene momčadi.

U nedjelju, 4. veljače u 14 sati na stadionu Kurija u Kapela Dvoru domaći Dinamo će ugostiti jesenskog prvaka 1. županijske lige Mladost iz Vukosavljevice.

Gradski županijski prvoligaš Sveti Đurađ domaćin je Bratstvu iz Gornjeg Bazja, tako da će nogometaši trenera Elvisa Vinaka u dva dana odigrati dvije utakmice.

U Velikom Rastovcu županijski prvoligaš Munja domaćin je FEŠK-u iz Feričanaca.

U 14:30 sati na neutralnom terenu u Mikleušu igraju drugoplasirana ekipa Premijer županijske lige Mladost iz Čačinaca i trećeligaš Virovitica.

Na terenu Sportskog centra TVIN u 15 sati drugoplasirana momčad 1. županijske lige No Limit Tvin ugostit će županijskog premijerligaša Crnac.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content