S pripremama za proljetni dio sezone počeo premijerligaš Dinamo iz Kapele Dvora: S postojećim igračkim kadrom cilj je ostati u vrhu tablice

Nakon prvog okupljanja protekle subote, od početak ovog tjedna u punom su pogonu nogometaši županijskog premijerligaša Dinama iz Kapele Dvora.

Igrači trenera Mile Grdića jesenski dio sezone završili su na četvrtoj poziciji na tablici s devet pobjeda i četiri poraza te 27 osvojenih bodova. Trener Grdić, koji zbog postoperativnog procesa neće moći nadzirati pripreme svoje momčadi, ima puno povjerenje u svoje ‘pulene’.

U šest punih tjedana planirano je 27 aktivnosti: 18 treninga na nogometom terenu, četiri treninga u teretani, četiri pripremne i jedna kup utakmica. Momčad će pripreme odraditi vjerojatno u istom sastavu koji je završio jesen.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Dinama će odigrati na svom stadionu Kurija u nedjelju, 4. veljače s jesenskim prvacima 1. ŽNL, igračima Mladosti iz Vukosavljevice. Nakon toga dogovorene su utakmice sa Svetim Đurađem 11. veljače, Lukačem 05 18. veljače te Bratstvom iz Gornjeg Bazja 24. veljače, dok se 3. ožujka igra kup utakmica s Podgorjem.

U klubu su uvjereni da nakon dobrih priprema na kraju sezone mogu ostati u samom vrhu tablice.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content