Voćinski vratar David Čović prvo zimsko pojačanje trećeligaša Virovitice: Momčad Krešimira Crvenke započela s pripremama za proljetni dio sezone

Na terenu s umjetnom travom jučer (petak) su započele pripreme nogometaša Virovitice za proljetni dio natjecanja u 3. Nogometnoj ligi Sjever.

Na početku su sve igrače pozdravili Miroslav Čor, koji je odnedavno zadužen za kadrovsku politiku kuba te tajnik Michael Mikolčić.

Trener Krešimir Crvenka na teren je izveo momčad koja je odradila uvodni trening. Uz dosadašnji igrački kadar na prvom treningu je bio dojučerašnji vratar županijskog premijerligaša Voćina David Čović.

David je svoju igračku karijeru započeo u Slatini, da bi kasnije, osim jedne polusezone u Dinamu iz Josipova, bio igrač Voćina, gdje se etablirao u pouzdanog čuvara mreže.

-Uz Davida Čovića imamo u planu dovesti još nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, kako bi se mogli uključiti u borbu za očuvanje trećeligaškog statusa. O ostalim igračkim prinovama bit će riječi idućih dana – poručili su iz virovitičkog nogometnog trećeligaša.

Nogometaši Virovitice, uz svakodnevne treninge, odigrat će i nekoliko pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu 4. veljače sa županijskim premijerligašem Mladosti u Čačincima.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content