Održana izvještajna skupština NK Sokol iz Milanovca: Prioriteti jačanje momčadi i poboljšanje uvjeta za igru i treniranje

U društvenom domu najvećeg virovitičkog prigradskog naselja Milanovca jučer (nedjelja) je održana izvještajna skupština županijskog nogometnog premijerligaša Sokola. Uz brojne simpatizere, igrače svih uzrasnih kategorija, njihove roditelje, sponzore i predstavnike susjednih klubova, na skupštini su bili virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo grada Kristijan Sabo i direktor Virkoma Damir Marenić.

Nakon pozdrava i uvodne riječi, predsjednik kluba Zvonko Kožnjak iznio je kratak pregled o radu kluba u posljednjih godinu dana. Blagajnik Dalibor Mijok pročitao je financijsko izvješće, a predsjednik Nadzornog odbora Marko Ključec izvješće o radu Nadzornog odbora.

U planu rada za ovu godinu predsjednik Zvonko Kožnjak stavio je naglasak na daljnjem jačanju svih ekipa te na poboljšanje uvjeta za igru i treniranje, s naglaskom na izgradnju sustava za automatsko navodnjavanje glavnog terena. Nakon toga iznio je financijski plan za 2024. godinu, a sva izvješća i planovi usvojeni su jednoglasno.

– Grad će i dalje maksimalno podržati rad svih sportskih klubova koji egzistiraju na radu svojih volontera u upravama. Ove godine svim nogometnim klubovima na području grada planiramo izgraditi kvalitetnu rasvjetu i sustave za navodnjavanje. Ovdje ćemo uz sustav navodnjavanja dodatno poboljšati postojeću rasvjetu. Uz to ide i izgradnja nogometnog stadiona na kompleksu nekadašnje vojarne, kako bi NK Virovitica imao uvjete do postane nositelj kvalitete u gradu i široj okolici. Uz to, svim klubovima ćemo osigurati pokrivanje osnovnih troškova za natjecanja- u pozdravnoj riječi naglasio je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Rad skupštine pozdravili su i predsjednik mjesne udruge umirovljenika Antun Han te predsjednik Mjesnog odbora Mario Lukačević.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content