Otvorena nova ordinacija dentalne medicine Eve Krizmanić u Pitomači: Vrhunska skrb za vaše oralno zdravlje

Pitomača je dobila novu ordinaciju dentalne medicine. Modernu i vrhunski opremljenu ordinaciju na kojoj će pacijentima pružati sve usluge iz područja opće dentalne medicine na adresi Vinogradska 29 otvorila je ambiciozna doktorica dentalne medicine Eva Krizmanić.

Dr. Eva Krizmanić rodom je iz Osijeka, a iskustvo je stekla radeći u Osijeku i Bjelovaru gdje je upoznala svoju sadašnju asistenticu Luciju Novosel.

-Kako smo radile zajedno u Bjelovaru primijetile smo da skupa odlično funkcioniramo jer je ona stvarno jako sposobna asistentica. Pošto je ona iz Pitomače i ja sam znala doći ovdje kod nje te smo primijetile da ovdje postoji potreba za još jednom ordinacijom dentalne medicine. Tako smo se odlučile zajedno otvoriti ordinaciju u Pitomači i pomoći ljudima sanirati njihovo oralno zdravlje – kaže doktorica dentalne medicine Eva K.

Nova ordinacija dentalne medicine nudi usluge opće dentalne medicine, dječju dentalnu medicinu, regularno vađenje zuba, protetiku, manje parodontološke zahvate, endodonciju te manje kirurške zahvati.

Uz puno želje i truda zajedničkim snagama, tako mještanima Pitomače, ali i ljudima sa šireg područja žele pružiti samo najbolje.

-Iako tek krećemo s radom već u planu imamo dentalnu radiologiju s obzirom da je u ovom kraju nema. Tako da u budućnosti planiramo uzeti i ortopan kako bi mogli u budućnosti vršiti snimanje odnosno slikanje kompletne čeljusti kako bi na jednom mjestu imali sve – kaže doktorica Eva K.

Ordinacija dentalne medicine Eva Krizmanić upisuje pacijente, a za sve informacije svi budući pacijenti slobodno se mogu javiti broj 099/ 748 1551 putem poziva ili Whatsappa.

Radno vrijeme ordinacije je ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 13 do 20.30 sati, a srijedom i petkom od 7 do 14.30 sati.

Također, sve informacije možete pronaći i na Facebook i Instagram stranicama ordinacije.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content