ZMNT “Antun Petras Ata”: U 132 utakmice postignuto 509 zgoditaka, nastupilo više od 800 igrača u 68 prijavljenih ekipa

Nakon desetogodišnje pauze, ove zime u Virovitici je ponovno organiziran zimski malonogometni turnir. Organizacije se prihvatio najveći i najstariji nogometni kolektiv u Virovitičko-podravskoj županiji, NK Virovitica, koji je za uspješno provođenje turnira upotrijebio sve svoje resurse.

IMG 1436 Custom

U 12 dana odigrane su 132 utakmice te je postignuto 509 zgoditaka. U uzrastu U-11 odigrane su 22 utakmice gdje je “palo” 68 pogodaka, u uzrastu U-13, u 26 susreta, mreže su se zatresle 49 puta, dok su u uzrastu U-15 odigrane 22 utakmice s 20 pogodaka. U veteranskoj konkurenciji u deset utakmica postignuta su 53 pogotka, dok su kod seniora u 52 utakmice strijelci u 259 navrata bili efikasni.

Na turniru je sudjelovalo preko 800 igrača u 68 ekipa iz 20 mjesta s područja četiri županije u pet uzrasnih kategorija. Ukupno je bilo 75 sati utakmica. Svaki dan je kroz Sportsku dvorani Tehničke škole prošlo nekoliko stotina ljudi: igrača, trenera, roditelja, navijača i službeni osoba.

IMG 9721 Custom

– Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali na ovom turniru: igračima, roditeljima, navijačima, trenerima, sucima, sponzorima, donatorima, čelnim ljudima lokalne uprave te službenim osobama koje su nesebično pomogle u nizu poslova, djelatnicima Tehničke škole koji su svakodnevno bili na raspolaganju, medijima koji su nas pratili iz dana u dan te vjerujemo da se vidim i iduće godine. Nakon analize ovog turnira očekujemo da ćemo, na opće zadovoljstvo, iduće zime turnir dignuti na još višu razinu- poručili su iz Nogometnog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content