Poznat raspored za petak i četvrtzavršnicu 34. Malonogometnog turnira “Zima” u Orahovici

Organizator Caffe bar Blues objavio je raspored za četvrtzavršni dan 34. Malonogometnog turnira “Zima 2023./2024.” koji je u Orahovici na rasporedu u petak, 12. siječnja.

Dan će početi poluzavršnicama u kategoriji do 13 godina. Prva utakmica na rasporedu je od 17 sati između Škole nogometa FEŠK Feričanci i Caffe bara Sfera te Škole nogometa FEŠK Feričanci Caffe bar Villa, a pola sata kasnije, u 17:30 sati, igrat će NK Motičina AP Martinović iz Donje Motičine i Ozbiljni dečki iz Virovitice.

U 18:00 sati kreće poluzavršnica juniora i to čačinačkim ogledom Autodijelova Hećimović i IN-KOP-a, dok će u 18:30 na teren Caffe bar Bolero Slatina i Udruga Prijateljstvo Feričanci.

Četvrtzavršnica u najatraktivnijoj seniorskoj kategoriji kreće u 19 sati utakmicom Caffe bara Willy bistro Kody iz Ćeralija i feričanačkih Legionara Feraplast.

U 19:40 sastaju se čačinački Lješnjak United i slatinski Error 404 Poljoprivreda Šimić, zatim u 20:20 na teren će orahovački Duhovi i našička IGMA PVC Stolarija, dok će u posljednjoj četvrtzavršnoj utamici od 21:00 igrati Kutjevo i Buffet Munja.

Organizato poziva sve ljubitelje dobrog nogometa da dođu u orahovačjku sportsku dvoranu Školskog centra i uživaju jer dosadašnji tijek turnira pokazao je odličan nogomet, dramatiku, neizvjesnost, pogotke u posljednjim sekundama te niz prekrasnih poteza, baš sve ono što publika najviše voli.

U subotu, 13. siječnja je poluzavršni, a u nedjelju, 14. siječnja veliko finale svih kategorija.

(www.icv.hr, vg)

Raspored Zima

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content