Poznati parovi završnice svih kategorija na orahovačkoj “Zimi 2023./2024.”

Poznati su svi parovi završnice na orahovačkoj “Zimi 2023./2024.”. Kod seniora je već sve poznato i rečeno, tako da ćemo se posvetiti ostalim kategorijama.

U kategoriji do 9 godina poluzavršni susreti su već odigrani, a u nedjelju na velikom finalu igrat će Škola nogometa FEŠK auto Vukoja i NK NAŠK, dok će u borbu za treće mjesto Škola nogometa FEŠK Feraplast i Caffe bar Blues Orahovica.

Isto je stanje i u kategoriji do 11 godina, pa će tako u završnici igrati Škola nogometa FEŠK Caffe bar Aloha i Nogometni klub FEŠK Feričanci, dok će utakmicu za treće mjesto igrati NK Mladost 1 i Škola nogometa FEŠK Klesarstvo Gelo.

U poluzavršnici igrača do 13 godina sučelit će se dvije ekipe Škole nogometa FEŠK Feričanci, ona s dodatkom Caffe bar Aloha, protiv one s dodatkom Caffe bar Villa, dok će u drugom ogledu igrati NK Motičina AP Matinović protiv ekipe Ozbiljni dečki iz Virovitice.

U uzrastu igrača do 15 godina, kao osvajač skupine, izravno je u završnici Škola nogometa FEŠK obrt M.A.L.I., dok će drugi sudionik biti poznat poluzavršnom utakmicom između NK Mladosti i Young boysa.

Kod igrača do 17 godina u završnici je momčad ŠN FEŠK OPG Lovaković i čeka pobjednika poluzavršnog ogleda ŠN FEŠK Zeba holtz i NK Sloga Caffe bar Bum Zdenci.

U kategoriji juniora u poluzavršnici igrat će se čačinački ogled između momčadi Autodijelovi Hećimović i IN-KOP, odnosno u drugoj utakmici susrest će se Caffe bar Bolero Slatina i Udruga Prijateljstvo Feričanci.

Kod onih najstarijih, veterana, kao prvoplasirana momčad skupine u finale se izravno plasirala momčad Duhovi veterani, dok će polufinalni ogled odigrati Caffe bar Aloha Feričanci i Vaservaga Glasovac Zdenci.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content