Antonio Ilijašević novi je trener milanovačkog Sokola

Na kraju jesenskog dijela sezone trener županijskog premijerligaša Sokola iz Milanovca, iskusni Zlatko Vuković, iz obiteljskih razloga odlučio se povući, a Uprava kluba krenula je u potragu za adekvatnom zamjenom.

Pregovaralo se s desetak stručnjaka od kojih neki imaju i trećeligašku reputaciju, a na kraju je izbor pao na mladog i ambicioznog Antonia Ilijaševića.

Antonio je igračku karijeru započeo u TVIN-u, zatim je odigrao jednu polusezonu za milanovački Sokol, a ostatak karijere proveo je u Rezovcu. U posljednje četiri godine bio je predsjednik Rezovca, a po potrebi je, kao “dežurni vatrogasac”, uspješno “uskakao” na trenersku klupu.

U studenom prošle godine odlučio se odmoriti od nogometa, ali taj odmor nije dugo trajao. Prihvatio je ponudu iz Milanovca te je sinoć (ponedjeljak) potpisom preuzeo vođenje seniorske momčadi.

– Za Milanovac me vežu lijepe uspomene jer je ovdje nekoliko sezona uspješno igrao moj otac, a i sam sam bio prvotimac Sokola, zato sam rado prihvatio poziv predsjednika Zvonka Kožnjaka. Uz nekoliko igračkih prinova te dobro odrađene pripreme imat ćemo konkurentnu momčad. Uvjeren sam da na kraju možemo izboriti mjesto u sigurnom dijelu tablice- tom prilikom izjavio je Antonio Ilijašević.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content