Fantastično finale otišlo na stranu Error 404 Lounge bara Nino: Nadoknadili tri pogotka zaostatka, pa nakon raspucavanja osvojili slatinski turnir

Nakon dvanaest natjecateljskih dana, jučer (nedjelja) je spušten zastor na 25. Zimskom malonogometnom turniru ”Slatina 2023./2024.” koji je organizirao Malonogometni klub Slatina.

Od najavljenih šest utakmica, publika u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića mogla je pogledati njih pet, jer jedna ekipa nije došla.

Prvo se krenulo s odigravanjem utakmica za treće, odnosno prvo i drugo mjesto u konkurenciji U-17. Za treće mjesto Mladež Letnica pobijedila je ekipu Caffe&night bara F1 sa 6:2, a za prvo mjesto bolja od CB Tano bila je ekipa iz Nove Bukovice, Veni Vidi Vici pobijedivši 1:0.

U veteranskoj konkurenciji za treće mjesto sastali su se Autoservis Ino i NK Čađavica, a pobijedili su ”serviseri” sa 7:4. U utakmici za prvo mjesto Baksuzi su bili bolji od ekipe Pomalo s 2:0.

Nakon odigranih navedenih nogometnih susreta uslijedio je zabavni dio programa. Naime, i ove godine besprijekorna organizacija turnira gledateljima je osigurala i malo zabave mimo nogometa. Bilo je tu tombole, ali i onog za što se u dvorani tražilo mjesto više, a to je kraći nastup Nives Celzijus uz ”vatromet” i light show.

Utakmica za treće mjesto seniorske konkurencije nije odigrana pošto su dečki iz ekipe The room & prijatelji najavili da neće doći.

Ono što je uslijedilo bila je prava šok terapija za sve koji su se našli u žuto-plavoj slatinskoj sportskoj areni. No, moramo naglasiti da je prije samog susreta odana počast minutom tišine za nedavno preminulog sportskog fizioterapeuta Ivicu Dubravicu.

S druge strane, prošlogodišnjim osvajačima turnira, ekipi OPG Vengert, našla se nešto mlađa, ali ne i puno manje iskusna ekipa Error 404 Lounge bar Nino. Sažet ćemo tijek utakmice, jer bi nam trebalo puno stranica da napišemo sve ono što se dešavalo na terenu, te ćemo reći da su Vengertovci do 4-5 minuta prije kraja imali 6:3 i već pomalo bili u proslavi prvog mjesta, ali nešto se pitalo i dečke iz Errora. Kod tih 6:3 Error uvodi igrača golmana i pritišće Vengertovce, što im se isplatilo i smanjuju na 6:5, ali tada iz slobodnjaka poslije akumuliranog prekršaja Vengert povećava na 7:5, no mladci iz Errora se ne predaju i nastavljaju pritiskati do konačnog izjednačenja 7:7. Što reći, nego pravi triler kao u režiji najboljih holivudskih režisera odvio se i u izvođenju šesteraca, koji su okončani tek nakon razigravanja jedan na jedan za konačno slavlje Errora 15:14.

Svečanost proglašenja najboljih ekipa i pojedinaca uveličali su virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement te gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić uručivanjem nagrada i priznanja. Zahvalnice sucima koji su sudili cijeli turnir, Mariju Joziću, Luki Pastuoviću, Vladi Lukcu i Goranu Loparcu, uručili su predsjednik i tajnik MNK Slatina, Nikola Miščević i Dragan Menčik. Isti dvojac je zahvalnice za pomoć u organizaciji uručio i fotoreporterima Damiru Jukiću i Dragutinu Fišliju, te fizioterapeutu Dragi Minaufu.

U-17
Za 3. mjesto: Mladež Letnica – CNB F1 6:2
Finale: CB Tano – Veni Vidi Vici 0:1

Najbolji igrač: Luka Knežević (Veni Vidi Vici)
Najbolji strijelac: Franjo Đorđević (Mladež Letnica)
Najbolji golman: Marko Kramarić (CB Tano)

Veterani
Za 3. mjesto: Autoservis Ino – NK Čađavica 7:4
Finale: Baksuzi MK Respect Drvo trgovina – Pomalo 2:0

Najbolji igrač: Dario Petrović (Baksuzi MK Respect Drvo trgovina)
Najbolji strijelac: Robert Bočkaj (Autoservis Ino)
Najbolji golman: Jurica Kraljik (Baksuzi MK Respect Drvo trgovina)

Seniori
Za 3. mjesto: The room & prijatelji – Tuborg united CB All in Rile mont 0:3 (bez borbe)
Finale: OPG Vengert – Error 404 Lounge bar Nino 7:7 (14:15-6m)

Najbolji igrač: Marin Zdelar (Error 404 Lounge bar Nino)
Najbolji strijelac: Matej Babić (Error 404 Lounge bar Nino)
Najbolji golman: Ivan Lukac (Error 404 Lounge bar Nino)

(www.icv.hr, adf: foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content